Alla inlägg under december 2007

Av Grynisen - 19 december 2007 05:29

Två tidiga mornar rättare sagt... det är den grejen som gör det positivt att gå upp klockan 5 just nu... *hihi* Ja det är segt och jag är trött... så visst känns det riktigt skönt att faktiskt ha endast två dagar kvar innan julsemester startar. Dock ska jag ju jobba Annandagen, men det känns inte så jobbigt när jag vet min övriga ledighet :-)


Barnen kommer uppskatta sitt jullov väldigt mycket. Just att få "säga" att det är jullov är viktigt för både Whille och Fliz. Sen att även få sova på morgonen, hinna leka och ta det lugnt, även bara få gå i nattlinne/pyjamas halva dagen *njuta* Härligt det låter...


Men som sagt, onsdag idag. Som vanligt lite möte på jobbet och självklart det vardagliga... Dagen kommer nog gå ganska fort.... det är känslan jag har nu iaf

Av Grynisen - 18 december 2007 21:39

Den här filmen har Flizan önskat sig länge. Hon har pratat om Sjönjungfrun och Melody. Men jag har aldrig vetat vad det är för film. Jag har inte letat så mycket men aldrig sett den heller. I förrgår sökte jag på Melody och hittade den på Discshop, där beställde jag den. Idag fanns den i brevlådan :-)


Snacka om snabb leverans!!!!


Den här ska Flizan få i sin julsocka på Julaftons morgon!!!

Av Grynisen - 18 december 2007 18:48

Hemma igen efter god middag hos svärmor. Åhhhh vad gott det var! Tyvärr är jag ju så dum att jag alltid måste ta liiite extra bara för att det är gott... och det känner jag nu hur fel det var! Mätta och belåtna är vi iaf :-)



Nu har vi precis sett färdigt på "En riktig jul"... barnen tyckte det var riktigt kul med Pascal idag *hehe* Johan Ulvesson är ju jäkligt duktig på att spela roliga roller :-)


Snart ska jag lägga barnen sen en stunds lugn och ro... en kopp te och avkoppling. Jätteskönt!!!

Av Grynisen - 18 december 2007 11:22

Middagen serveras klockan 17.00 hos henne :-) Trevligt!!! Så idag får vi serverat helstekt kotlettrad med god sås och kokt potatis. Härlig och god husmanskost!!! Så nu har jag något gott att se fram emot.


Det är skönt att slippa fixa något hemma när man kommer hem. Jag ska iofs inte klaga, jag brukar inte göra så avancerade saker på vardagarna. Oftast blir det lite kvällsmatbetonat, så som mannagrynsgröt, yougurt och flingor eller smörgås. Det fungerar ju precis lika bra :-) Vi äter ju oftast inte förän runt klockan 18 och då är det ju ändå dax för kvällsmat!!!



Av Grynisen - 18 december 2007 05:29

Bara tre mornar kvar *HAHA* Såååå härligt :-) Sen ska vi sova gott om mornarna fram till 8 januari *njuta* UNDERBART!!!


Barnen sover så gott fortfarande, men om en kvart är det dax att vakna.


Det är kallt ute...-1 grad. Men det får gärna hålla i sig så här.... då har man iaf kylan att realtera till vinter och jul. Jag vill absolut inte ha något regn...


Nä nu får jag fixa vidare här hemma....

Av Grynisen - 17 december 2007 21:31

Jag är riktigt trött idag... sviterna efter helgen *HAHA* Det var ju en lugn helg men ändå...


Så nu är det dax för att sova så är jag piggare imorgon.


Imorgon är det normalt sett min lite kortare jobb-dag, men självklart bestämmer dom ett möte kl 14 (när jag slutar) som berör mig. Så det var bara att se till att vara där då :-) Jag hoppas vara hemma till kl 16 iaf!!!


GODNATT!!!!

Av Grynisen - 17 december 2007 10:21

Det känns som om mina tankar redan är på Julafton :-) Jag är som ett barn HAHA!!!


Jag tänkte imorse när jag gick upp att om en vecka (ca kl 5.00) så sover vi gott, barnen vaknar säkert tidigt och springer och kollar sina julstrumpor :-) Barnen leker och tittar på Julaftons-tv medans jag och Micke tar det lugnt.


Sen har vi mysig god frukost med vörtbörd, julskinka, hemmagjord senap, rödbetssallad, pepparkakor och annat gott.


Vid den här tiden ca kl 10.20 sitter säkert barnen och tittar på någon film för att få tiden att gå... Julafton är ju en låååång väntan för många barn. Vi delar ju ut julklapparna efter Kalle Anka och maten, så ungefär mellan 17-18. Därav att man får fördriva tiden lite med en film eller annat :-)


Jag och Micke går säkert och småpysslar lite vid denna tiden. Njuter nog av stunden....


Åhhhh jag längtar... så mysigt!!!

Av Grynisen - 17 december 2007 05:30

Trötta är vi.... eller jag iaf *ler* Fliz är redan vaken. Hon vaknade kl 4.50 och självklart skulle jag upp alldeles efter så då hann hon inte somna om. Nu ligger hon i soffan och titta på Animal Planet. Det finns ju inte så mycket att se vid denna tiden på morgonen.


Härligt, sista veckan innan jullovet :-) Åhhhh vad vi ska njuta av att vara lediga tillsammans. Jag ska ju iofs jobba Annandag jul, men det är ju bara en dag mitt i alla 17 andra lediga dagar *ler* UNDERBART!!!


Så nu är nedräkningen igång.... fyra mornar kvar *ler*

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards