Alla inlägg under maj 2008

Av Grynisen - 24 maj 2008 19:33

Försov mig lite idag... ingen fara direkt men fick äta frukosten i bilen *HAHA* Väl på jobbet var det MYCKET folk, många arrangemang som handlades inför Mors dag. Jag kom inte iväg från jobbet förän efter klockan 14.30 Affären stänger jag ju klockan 14.00 på lördagar.... men trots stängd dörr så gick det några kunder runt i affären och "lallade"


Klockan 15 var vi hemma hos min mamma. Linnéa konfimeras imorgon så vi var där och uppvaktade lite innan :-) Vi fikade och hade en trevlig stund!!!


Vid klockan 17 åkte vi vidare för att handla lite grönsaker och övrigt. Grillning var på planerna så då behövdes lite goda tillbehör!!


Först vid klockan 19 åt vi middag *phuuuu* Lite väl sent för min del... Med tanke på att frukosten var runt klockan 9.10 i bilen!!! Men men


Nu laddar vi för en lugn kväll med Sommarkrysset och sen heja på Perrelli i Melodifestivalen *HEJA HEJA*

Av Grynisen - 23 maj 2008 19:24

Flizan är hämtad från kalaset. Hon var nöjd och ville inte gå hem, men när vi satte oss i bilen så ville hon aldrig mer komma dit *fnissar* Snacka om att det kan vända fort!!!


Nu sitter båda barnen i badet, när det är fint väder så är det ju allt annat än rena när de kommer in. Så dusch eller bad blir det så gott som varje dag! Skitiga barn är glada barn!!!!


Snart ska det fixas popcorn, godisskål ska fram och lite läsk. Sen är det mys vid tv:n. Såååå skönt!!! Fredag är verkligen de bästa dagarna i veckan :-)

Av Grynisen - 23 maj 2008 08:08

En härlig solig fredag har vi framför oss :-) Strålande väder ute, dock inte så hög temperatur än. Men förhoppningsvis blir det en fin dag!!!


Strax åker vi alla iväg till dagis, skola och arbete!!!


Fliz ska på kalas direkt efter dagis idag. Hennes dagiskompis fyllde 6 år igår så det ska firas med filmkalas. Stackars Hanna, som kompisen heter, bröt armen för 2 veckor sedan därav att det blir ett lugnt kalas.


Fliz har bestämt att Hanna ska få en prinsessgodis-skål med tillhörande prinsessglas. Så det har vi ordnat från min affär. Eller min och min, affären där jag jobbar *HAHA* Det är skoj att ge något annat än leksaker. Oftast får man ju inte så mycket för under hundra kronor, jo skräp förståss som går sönder.


Så efter jobbet åker jag och hämtar Fliz från kalaset. Förhoppningsvis har hon haft en jättekul stund och är nöjd och glad :-)

Av Grynisen - 22 maj 2008 23:06

Här sitter jag och väntar på röstningen.... men det är ju redan slut!!! Smarta jag som har noll koll!


Perrelli gick ju vidare iaf.... jättekul! Då blir barnen glada när vi kollar Melodifestivalen på lördag :-) De vill ju bara se henne, de andra bidragen är ju inget intressant!!


Nåja... då är det väl dax att klä av sig sminket och parkera sig i sängen :-)

Av Grynisen - 22 maj 2008 21:02

Snart ska hon sjunga.... självklart måste jag kolla på det. Med i övrigt har jag på Melodifestivalen i bakgrunden. Orkar inte sitta och kolla igenom bidragen idag, det kommer ändå göras på lördag!!! Men bara om Charlotte e med.... :-)


Nu ska jag göra en kopp te, sen inta soffläge!!!!

Av Grynisen - 22 maj 2008 19:07

Imorse var hon med pappa och tog spruta. Självklart gjorde det ont så min lilla tjeja blev jätteledsen :-(


När allt var klart gick Micke och Fliz och köpte ett fint Barbie-hjärta som Fliz hade sett på Pressbyrån *fnissar* Dessutom blev det en glass och en hemma-mys-dag med pappa :-)


Angående hennes mage och utslag på vänster sida så ska vi kontakta läkare själva för BVC kan inte skicka remisser *suck* Så imorgon ska vi försöka komma fram i telefonkön för att få en tid.

Av Grynisen - 22 maj 2008 07:01

Klockan 9 idag ska Fliz på 5½ års kontroll. Då ska hon även ta en spruta!! Jag och Fliz har pratat om detta och hon är inte rädd. Jag kan iofs tänka mig att hon blir lite ledsen sedan ändå.... Min lilla plutta!!!


Micke ska följa henne till BVC. Annars är det alltid jag som gör det, jag = kontrollfreak, men med tanke på mitt jobb så är det lättare för Micke.


Vi ska även be om en remiss till en hudläkare. Hon har fått massor med konstiga små utbuktande prickar på vänster axel, arm och kind. De är hudfärgade och hon klagar inte men det kan väl vara bra att kolla upp. Sen har Fliz fortfarande lite problem med sin mage, då vi får se vad BVC-tanten kan rekommendera... Jag funderar lite på allergi faktiskt!!! Mjölk t ex... :-(


Alltid bra att veta!!!

Av Grynisen - 21 maj 2008 20:40

GREY`S ANATOMY

KL 21:00


KANAL 5

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards