Alla inlägg under juni 2008

Av Grynisen - 4 juni 2008 22:51

HAHA ja jag är fortfarande prickig, armen, fingrarna framför allt. Lite på sexiga låren oxå ;-) Men det känns lugnt.... Jag hoppas det försvinner till helgen, då är det ju HAVET som gäller *toksola med solskyddsfaktor* Vet inte om jag vågar sola med prickarna, med tanke på att jag är osäker på vad det är!?


Dagen i sin helhelt.... Bra, funkat kanon, lärt mig kassasystemet idag :-)


Även varit iväg med barnen på Glasscafét idag.... direkt efter skola och dagis så åkte vi iväg!!! Sen köpte vi studsbollar och lite annat. Köpte ett par jättesnygga "skate-shorts" till Whille, WARP tror jag de hette. Tänkte att han ev ska ha de på skolavslutningen nästa vecka. Ena stunden tänker jag att han ska ha skjorta, nästa stund tuffa shorts och t-shirts!!!


Well well, dax att utfodra djuren och sen bädda ner mig för en skönhetssömn... Skrämma bort prickiga korven oxå ;-)



Av Grynisen - 3 juni 2008 22:01

Tjooo hoooooooooo :-)

Skattepengarna har kommit!!!!!!!

Av Grynisen - 3 juni 2008 20:16

En varm dag på jobbet. Ventilationen är inte den bästa tyvärr, och i morse runt klockan 8 så var det +25 grader INNE :-(


Mina prickar är kvar, har även kliande prickar på båda händerna precis där fingrarna börjar. Fortfarande ingen aning om vad det kan vara men hoppas att det lugnar sig inatt. Jag ska smörja mig med kortison ikväll igen.


Jobbet känns fortfarande bra. Imorgon ska jag lära mig deras kassasystem. Det är ju bra att få den kunskapen oxå så man kan avlösa varandra, och även hjälpa till vid sjukdom osv.


Nu ska jag lata mig vid tv:n igen... :-)

Av Grynisen - 3 juni 2008 06:25

Ja nått konstigt händer med mig, vad vet jag inte exakt!?


Min högerarm är som en prickigkorv. Den är helt rödprickig på underarmen och det kliar så jag snart blir tokig. Prickarna är även upphöjda men dock små. Jag tror väl fortfarande att det har med värmen att göra, men samtidigt undrar jag. Jag ska ta och smörja på kortison där sedan så får jag se om det hjälper.


Jag har ju ingen lust att bli "sjuk" från mitt nya jobb heller...


Lite prickar är ju absolut ingen fara, undrar bara vad det kan vara. Dessutom att de bara är på högra armen!?

Av Grynisen - 2 juni 2008 18:42

Jag blir snart idiot.... Snacka om att få soleksem *suck* Allergisk är jag inte och jag övertrasserade ju solkontot i helgen så jag har mig själv att skylla.


Jag kollade på min hals i spegeln och den är helt bubblig av små röda upphöjningar som kliar, och JÄKLAR vad det kliar. Blir ju toooookig... :-( Nu har jag smörjat in med After Sun igen så jag hoppas det lugnar sig. Sen när barnen har lagt sig ska jag ta bort allt smink, fram med grönt te (samma som Micke gjorde igår) och badda resten av kvällan. Dessutom ska jag ta två tepåsar med grönt te att lägga på ögonen för att få bort påsarna som numera är med i Pressbyråns size *ler* (ICA-kassar imorse för den som minns)



Av Grynisen - 2 juni 2008 18:12

Känslan är att mitt jobb kommer bli kanon :-) Det är väl ett bra tecken, redan efter första dagen!!!


Arbetskamraterna är JÄTTETREVLIGA :-) Jag har aldrig varit med en sådan positiv känsla på en arbetsplats tror jag. Personalen trivs verkligen jättebra, har otroligt bra kompisanda och alla pratar med alla. Härligt härligt!!!


Jag kanske ska berätta lite stort om vad jag jobbar med nu då :-) Jag har börjat på en grossistfirma där man säljer i stort sätt allt som finns på marknaden. Allt från choklad, till städartiklar till Ittala-vaser och massor mera. Och vet ni vad... Jag som inte har en fast position att vara på än har hamnat bland presentartiklarna, och där ingår YANKEE CANDLE :-) Kan man ha mer tur *GLAD* Jag som älskar sådana här saker. Det känns så jäkla rätt helt enkelt :-)


Nackdelen, om det nu finns någon, är att man har svarta långbyxor på sig (VARMT) och pikétröja (OXÅ VARMT).  Där hade jag mycket bättre i affären då klädsel var av fritt val. Men men.... kanske det kan bli förändring på sikt!

Av Grynisen - 2 juni 2008 06:41

Det känns lite pirrigt, men på ett bra sätt. Jag har sovit totalt värdelöst inatt, men jag tror det mer beror på lite för mycket solbränna och två barn i sängen *hmmm* Jag har vaknat minst en gång i timmen...


Dessutom har jag begåvats med nån form av svullna "påsar" runt ögonen *suck* Antagligen solens förtjänst igår... dessutom kliar det på halsen och är lite eksem-aktigt. Men nu har jag smörjat halsen med lite kortisonsalva, får se om det hjälper. Ögonen däremot, det enda jag kunde göra var att sminka upp de så att förhoppningsvis ingen mer än jag ser "påsarna"


Salladen är fixad, nu ska jag snart äta lite frukost. Sen packa badkläder oxå. När jag hämtar barnen idag så åker vi direkt till den lokala sjön så de får svalka sig lite. Det kan nog behövas efter en varm dagis/skol-dag tror jag. Fliz kommer även att ha med sig en kompis från dagis idag.

Av Grynisen - 1 juni 2008 22:47

Imorgon är det starten på förhoppningsvis en ny framtid, en ny resa i mitt liv, mitt NYA JOBB :-)


Jag är faktiskt inte ett dugg nervös. Men det är ju oxå det tredje jobbet på tre månader *ler* Så erfarenheten finns ju där känner jag. Sen är det alltid en lite pirrig känsla av hur det kommer bli. Men jag tar dagen som den kommer.... Den som lever får ju se!!!


Nu ska jag iaf lägga mig. Ska upp klockan 6.15 tror jag. Måste fixa lunch, har inte hunnit det ikväll. Eller hunnit, latmasken har inte flyttat på sig ;-) Tänkte ha med mig pastasallad imorgon, med skinka, avocado, paprika, gurka, körsbärstomater och pastan då såklart!!! Eller ska jag ta couscous?? Hmmm, får sova på saken tror jag :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards