Alla inlägg under oktober 2008

Av Grynisen - 19 oktober 2008 17:30

Ni som inte såg Greys Anatomy i onsdags, passa på nu *ler*


UNDERBART AVSNITT

Av Grynisen - 19 oktober 2008 15:13

Men snurriga jag glömde köpa de två ingredienserna som verkligen behövs för det som skulle bakats :-( Rackarns oxå.... Jag har absolut ingen lust att åka iväg igen just för ingrediensernas skull... Nä bakning får bli en annan dag istället.


Så typiskt... men nu slipper jag ju iofs smaka på det goda som hade blivit av bakandet *ler* Får ju skylla på något positivt iaf *HAHA*



Av Grynisen - 19 oktober 2008 14:39

Oj oj oj.... Nu har vi letat genom halva Göteborg efter Gogos, men ingen stans hittade vi :-( Nu letade vi bara i tre leksaksaffären, Rusta och Ica Maxi så nu vet vi ju iofs att det inte finns där *ler* Men frågan är vart det kan finnas!? Jag trodde absolut att Toys"R"us skulle ha.... allt annat fanns det, men inte gogos.... Whille var ju duktig och upplyste mig om att gogos finns i Ullared *ler* men att köra drygt 30 mil ToR för lite gogos känns inte helt prisvärt :-)


Fliz fick köpt sig sina första Littelst Pet Shop.... oj oj så söta och en sååå lycklig Fliza :-) Hon passade även på att önska sig det dyraste huset och det största paketet med figurerna till hon fyller år. Jag hoppas att vi kan uppfylla hennes önskan.


Vi fick även handlat lite yogurt på Ica Maxi, där fanns lite mer urval på laktosyogurt till Flizens stora glädje :-)


Även Apoteket fick sig ett besök där det fantastiskt nog inte var mer än ett nummer i kö *gör vågen*

Av Grynisen - 19 oktober 2008 09:25

Redan söndag... gillar inte söndagar för då är det snart måndag igen :-(


Whille vaknade först idag, runt klockan 8.15 Det var ju även han som somnade först igår vid tv:n. Vi låg och mös en stund i sängen sen när Fliz oxå vaknat så gick vi upp.


Barnen ligger i varsin soffa, Whille ser på tv och Fliz tittar i skolkatalogen på alla kompisar *Ler* Det var även det stora nöjet igår när jag varit ute i brevlådan och hämtat den bortglömda posten *haha* (tack Lena)


Snart är det frukostdax. Sen har vi tänkt att åka iväg lite. Whille vill köpa gogos och så måste vi även till apoteket och hämta ut en salva till Whille. Övrigt idag är det inget planerat... Kanske vi ska följa traditionen och baka även idag *HAHA* Barnen tycker ju att det är så kul och jag tycker det är gott att smaka på sen ;-)

Av Grynisen - 18 oktober 2008 22:17

Nu när jag ska ha min ego-tid så funkar inte sidan som jag alltid brukar kolla Gossip Girl på *suckar*


Jag har ju tre avsnitt att plöja igenom, men hur sjutton ska jag kunna göra det när sidan inte funkar *suckar ÄNNU mera*


Jaja.... inte hela världen, bara rackarns trist när jag för en gång skull är så laddad och har tid att göra vad jag vill :-)


Frågan är ju då, vad ska jag göra nu?


Om någon har tips på någon sida där jag kan kolla istället (Helen, du kanske vet *ler snällt) så tipsa mig gärna!!!

Av Grynisen - 18 oktober 2008 20:35

Sitter och tittar på Stjärnorna på is med barnen.... Bordet är dukat med godisskålen, popcorn och läsk.


Whille ligger i soffan och längtar efter sin pappa, tårarna kom för en stund sen oxå... Men nu är det lugnare. Fliz däremot över konståkning på golvet. Hon gör olika ställningar och positioner och tycker det är jättekul *ler*


Själv sitter jag och funderar på att dra igenom ett gäng med Gossip Girl sen när barnen har somnat :-) Snacka om skön egotid, jag, en bra serie och lite godis *fnissar*


Det låter väl som en bra avslutning va *blink*

Av Grynisen - 18 oktober 2008 09:15

Härligt med ledighet och lördag. Barnen sov till ungefär klockan 8 och har sedan tittat lite på tv. Själv låg jag och drog mig till nio, då hade Whille nämt frukost säkert 10 gånger *fnissar*


Syrran och hennes sambo sover fortfarande. Vi hade en avkopplande IDOL-kväll tillsammans igår som var totalt kravlös. Innan IDOL så mumsade vi pizza *HAHA* Såååå gott det var :-) Sen var vi så mätta så godiset är fortfarande orört *ler*


Om en stund är det dax för frukost iaf. Ska fixa kaffe till mina gäster, varm Oboy till barnen och te till mig. Sen självklart smått och gott att äta...


Vid halv elva börjar Tingelings film på Disney. Fliz har längtat jättelänge efter att få se den så då måste vi ha ätit färdigt frukosten :-)


Det gäller att planera här!!!

Av Grynisen - 17 oktober 2008 17:29

Vilken skön känsla, fredag och ledig :-) Jag slutade tidigare idag, men så åkte jag och handlade innan jag skulle hämta barnen vilket resulterade att jag kom nästan samma tid som en vanlig fredag *hmmm* Men nu slipper barnen åka med och handla.


Whille är hos en kompis nu medan Fliz är hemma i vanlig ordning. Jag har gått här och fixat lite, slängt in en maskin tvätt i maskinen, plockat ur diskmaskinen och lite annat jox.


Senare kommer syrran och hennes sambo :-) Barnen vet inte om det, och det kommer bli TOKGLADA *ler* Det ska bli kul och träffa de brunbrända "pepparkakorna" medans jag, närmare besläktad med en albino *asg* kommer känna mig riktigt blek.


Det blir myskväll med godis, popcorn, läsk och IDOL

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards