Alla inlägg under oktober 2008

Av Grynisen - 16 oktober 2008 21:13

Jag var precis inne hos båda goseungarna i deras rum och släkte deras lampor. Whille sov gott under sitt duntäcke. Trots att han är 7 år så ligger han så likt som han gjorde som bebis. Han sover på sidan med sitt huvud vinklat snett uppåt... Så låg han alltid som bebis och liten kille oxå. Vet att jag tänkte ofta om han skulle hålla kvar den sovstilen som stor oxå. Nu är ju 7 år inte stor om man räknar med vad han blir sen, men stilen håller i sig iaf :-)


Flizan sov oxå så gott. Som vanligt låg hon med en bok på sig, idag på magen, igår över ansiktet. Hon är en mästare på att somna rakt upp och ner utan att reagera över att boken eller något annat ligger i vägen! Min goa lilla prinsessa *ler*


Själv sitter jag i soffan och kollar lite bloggar, blänger samtidigt lite på tv:n... Bärbar dator är najs *HAHA* Micke är framme i Stockholm hos en av mina bästa vänner där han ska bo till på söndag. Allt var bra och kommer säkert ha en trevlig kväll med min kompis :-)


Ska fortsätta lata mig lite till i soffan, sen kanske unna mig sängen lite tidigare än vanligt!!




Av Grynisen - 16 oktober 2008 17:11

Skönt det var att få sluta klockan 16 idag....


Åkte direkt och hämtade barnen. Micke är ju på väg till Stockholm nu så någon övertid var det inte tal om idag. Skönt faktiskt :-)


Whille gick direkt till en kompis medans Fliz är hemma med mig. Vi tittar på någon Barbie-film, Fairytopia tror jag den heter. Det är väl inte min typ av favoritfilm *HAHA* men det är mysigt att sitta och koppla av i soffan med Flizan.


I övrigt är allt lugnt, min ilska över grannarna har lagt sig. Eller lugnat sig är nog ett bättre ord... Önskar väl mest att jag skulle kunna plocka med mig huset och sätta det på en annan tomt där jag även skulle kunna bestämma vilka som skulle få äran att bli mina grannar *HAHA*


Nu ska jag lata mig lite innan tvättmaskinen är klar för upphängning :-)

Av Grynisen - 15 oktober 2008 22:45

Ja, så klart pratar jag om Greys Anatomy... Vilket avsnitt *toknjuter* Äntligen lite romantik, och man kan väl kalla avsnittet för värsta kyssorgien *HAHA* Kanonavsnitt var det iaf... :-) Väl värt att kolla in reprisen på söndag oxå *fnissar*


Just nu sitter jag och tittar på TV3, Generation Fett. Alltså hallåååå.... Blir förbannad för hennes egoistiska och själviska sätt att äta ihjäl sig. Hon har ju två barn som hon inte ens kan ta hand om längre. Sonen får ta hand om lillasyster.


Förstår inte att man kan misshandla sin kropp på det sättet!? Visst kan man unna sig onyttigheter alltför ofta men det finns ju en gräns.


Tycker trots allt mest synd om barnen som har en sådan mamma. Snart kommer barnen vara mammalösa, det kan ju knappast göra henne stolt. Men hon verkar inte tänka så, hon sa tidigare i programmet "Alla ska vi dö någongång"


Usch usch usch....

Av Grynisen - 15 oktober 2008 20:58

Soffläge

Skön varm filt

Kanal 5

Greys Anantomy

Don´t disturb




Av Grynisen - 15 oktober 2008 20:00

Barnen har lagt sig, jag ska ta mig en dusch och sen inta soffläge.


Micke håller på att packa, imorgon åker han till Stockholm för div föreläsningar och annat krafs till på söndag. Så jag och barnen ska ha en myshelg tillsammans *mys*


Bra dag på jobbet även idag. Tokmycket vilket innebar att jag även idag jobbade över, gjorde likaså igår.


Jag var inne i vår "plaggbutik" idag som oxå tillhör mitt arbete. Där säljer vi arbetskläder men har även försökt ta in lite annat smått och gott. Jag hittade en såååååååå fin jacka till Fliz där. En jacka som var klockad och lite längre, nästan som en kappa. Mintgrön botten med gårvita stora prickar på. Jag var så osäker på storleken så jag fick ta hem och prova. Det passade såååå bra :-) Lite lång i ärmarna bara, annars kanon. Dessutom har jag ju fördelen att jag får betala betydligt lägre summa än butikspris. Så jag funderar på att köpa en snygg jacka till Whille oxå.


Jag har ju köpt två jättefina jackor från H&M men jag får ju betala mindre för Didrikson-jackan än för de jag köpte på H&M. Så det känns som ett självklart alternativ.


Älskar shoppa... och nu kan jag shoppa märkeskläder till kanonpriser ***I LÖÖÖVE***

Av Grynisen - 14 oktober 2008 19:00

Vi hade ju en storfight med stämning och dyligt med en av våra grannar i vintras. Allt där är ju löst vilket numera innebär att man behandlas som luft, alltså osynliga... Jag tycker verkligen inte om de, och de har förutfattade meningar om allt. Otrevliga as rent ut sagt...


Nu har granne nummer två börjat beté sig väldigt tråkigt. Gubben i huset (snart 80 år) har ju skällt och hotat våra barn ett flertal gånger pga att det ibland rullar in en boll på deras tomt. Vi har verkligen pratat med våra barn om att de inte få vara nära den tomten pga att gubben blir så arg. Så barnen är ju rädda för honom... Nu har otrevligheterna även gått över på mig och Micke, vi har blivit mer eller mindre idiotförklarade av de idag. Jag har ingen lust att gå in på varför, men ibland har jag så svårt att förstå vuxna människor.


Fan, vi bor ju på ett jävla dagis känns det som.... Varför samlas det så många idioter på denna gatan. Vi är ju dessutom inte de enda som har problem med grannar på denna gatan. Vet två andra som oxå har problem på samma gata men olika grannar... Idioternas gata kanske?!?!


Nä.... nu ska jag börja leta hus nån annan stans.... Här kan man inte bo

Av Grynisen - 13 oktober 2008 22:01

Det lutar åt sovatid nu faktiskt... Jag sov dåligt natten till idag och jag känner verkligen av det nu ikväll.


Barnen sover gott sen två timmar tillbaka, Micke har däckat i soffan så då bör det ju vara min tur att somna gott :-)


Som vanligt är det lite kvällssysslor innan sova-tiden infinner sig. Marsvin och katter ska ha lite god kvällsmat, plocka fram kläder till barnen för morgondagen (eller så gör jag det imorgon iaf), fixa mig själv lite oxå (otroligt nödvändigt *HAHA*)


Sov gott mina läsare....

Av Grynisen - 13 oktober 2008 18:38

... skol och jobbdagen är redan över. Ute är det mörkt, grått, regningt och allmänt höstväder. Massor med löv som ligger på vår gräsmatta...


Barnen har precis ätit kvällsmat och ska nu se på en film innan sovadax. Micke kom hem för en liten stund sen. Det har varit möte i skolan nu i eftermiddag angående Mickes son. Han totalvägrar ju att gå tillbaka till skolan men imorgon har hans mamma lovat följa med honom. Hans fröken ska möta upp sonen och mamman för att ta över för vidare trygghet i skolan. Sonens klasskamrater är väl informerade om att de måste finnas som kompis för att han ska känna tryggheten hela tiden.


Sen ska det väl även ske åtgärder angående bråkstakarna, men sånt tar ju tyvärr lite tid. Sedan får ju inte Micke o sonens mamma veta något pga sekretess *SUCKAR* Men Micke ska prata med rektorn imorgon så vi får väl se om det blir någon mer info den vägen....


Ska bli intressant och se hur det går imorgon...

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards