Alla inlägg under oktober 2009

Av Grynisen - 11 oktober 2009 15:30

Idag åkte vi och hyrde släpkärra, garaget skulle tömmas på skit *** Ä N T L I G E N ***

Snacka om röj sen, hela släpkärran fylldes av diverse bröte, brädrester sen altanbygget, cykel, två mattor och MASSOR av skräp. Dessutom fyllde vi hela bagagen med urvuxna kläder och skor som skulle skänkas.


Jag sopade hela garage-golvet från grus, träspån och hö (marsvinens) och annat som blåst in eller hamnat på golvet på ett eller annat sätt.


Lagom tills att vi hade fyllt släpkärran så började det självklart att regna... Typiskt och irriterande!!! Men det var bara att fortsätta. Vi åkte till återvinningsstationen där man kan både kan skänka saker till Stadsmissionen och även slänga saker i olika conteinrar. Barnen tycker att det är jättekul att slänga skräp där så de var grymt engagerade i att slänga och hjälpa till.


När vi var klara så var vi hungriga, vägen gick mot Mc Donalds. Onyttigt och jättegott...

Nu är vi hemma igen, jag har duschat, barnen bråkar och allt är som vanligt igen :-)

Av Grynisen - 9 oktober 2009 18:30

Snodde” med mig en liten lista från Jessica

Tid upp: Kl 05:50, går alltid upp den tiden när jag börjar kl 7:15

Frukost: Te och en knäckemacka med mjukost (alldeles för lite kände jag när jag kommit till jobbet :-(

Dagens Outfit: Jobboutfit, Limegrön Piké och svarta mammabyxor

Humör: Harmoniskt

Gjort: Jobbat 7:15-16:00, därefter handlande av mat (alldeles för mkt som var slut hemma), ätit gooood bakad potatis med fyllning, duschat, nu soffa :-)


TräningsPlaner: Räcker med fullt ös på jobbet


Andra Planer: FREDAGASMYS!!!! Se på IDOL och bara koppla av.


Ser på: TV:n och datorn


Lyssnar på: TV:n


Läser: Är ju ingen bokmal, men jag ska ladda ner de tre böckerna på Stephanie Mayer och lyssna på de via mobilen.


Bästa: Att det är en lugn och skön kväll, totalt kravlös.


Sämsta: Fogarna, de är inte mina kompisar


Barnen: Fliz byter om till nattiskläder och Whille spelar PS2


Väder: Mörkt (kväll) ca +4 grader och uppehåll


Dagens Citat, ordspråk, eller Tanke: Lev idag, imorgon kan det vara för sent...

Ha en mysig fredagskväll, det ska jag ha ;-)

Av Grynisen - 7 oktober 2009 17:30

Ibland blir man förvånad :-) När jag kom hem i måndags efter jobbet så stod tvillingparet Älg på vår tomt och åt björkris. De såg ut att ha en riktig smaskig stund!!! Min stora fasa var att Mamma Älg stod i närheten *rysa*


Jag skulle köra Micke till bussen så han kom ut och mötte mig. Jag sa till honom att gå bort ifall Mamma Älg skulle visa sig. Men Micke ville ju syskonen Älg och struntade i mitt råd. Istället ställde han sig och tog kort med mobilen :-) Jag satt kvar i bilen men tog kort även jag *HAHA* Tvillingarna Älg, troligtvis runt året, gick lite längre upp i skogen (dock fortfarande nära oss) och käkade vidare, de brydde sig inte att vi stod och tittade!!


Några minuter senare körde jag iväg Micke, och när jag kom hem så var syskonen kvar. Jag gick in och hämtade barnen, de blev eld och lågor :-) Båda sprang ut och tyckte det var jättehäftigt!!! Tvillingarna Älg fortsatte sin promenad upp i skogen samtidigt som de mumsade vidare på diverse grenar och blad.


  

Tyvärr ganska oskarp bild, mobilen var inte min bästa kompis just då :-) Men ni ser den ena älgkalven här...


  

Här ser ni ni tvillingparet promenerandes upp i skogen. Den ena tvillingen syns lite sämre men har vita ben och håller sig till höger på bilden, brevid sin tvilling!!!



  

Taskig bild... riktig kamera nästa gång ;-)


Senare på kvällen skulle jag åka ner till busshållplatsen för att möta upp Micke igen. Det kändes lite läskigt att gå ut i mörkret (vi har inga gatulampor här pga relativt nybyggt område) men samtidigt tänkte jag att tvillingarna Älg bör jag ju inte möta igen!!!! Väl inne i bilen kändes det tryggt, jag började köra och vilka hamnar jag bakom med bilen (på vår grusväg) om inte tvillingarna Älg :-D De promenerade nedanför vårt hus på grusvägen där bilarna kör (finns bara en väg) De gick i bredd på vägen, ungefär som om de hade mycket att prata om *fnissar* Jag blinkade med helljuset, den ena tvillingen vände huvudet och tittade vad som hände men sen fortsatte de gå i sin takt. TOTALT ORÄDDA!!!!! Några meter senare tog de en liten väg till höger och lunkade vidare in på en tomt...


Shit alltså, tänk om Micke hade promenerat hem från bussen och mött dessa sociala varelser.... *tokrysa* Usch usch usch...

Av Grynisen - 7 oktober 2009 17:30

Igår kväll när jag hade lagt mig kom Micke in i sovrummet. Vi pratade lite och han la handen på min mage. Bebis var totalt ointresserad av att säga hej och rörde sig inte det minsta. Jag sa till Micke att bebis antagligen sover så det är ingen idé att vänta på en kick heller... men envis som Micke är så stannade han ändå kvar.


Han la örat mot magen, helt plötsligt kickade det till rätt på pappas haka :-D Sååå mysigt!!!! Sen kom det några kickar till och jag tror att Micke kände sig riktigt nöjd (har sett hans kommentarer på FB idag *hehe*)


Nu är det bara Fliz kvar, hoppas på tur de närmaste dagarna så hon oxå får känna bebisen :-)

Av Grynisen - 3 oktober 2009 21:45

Ikväll när vi alla tittade på tv så var bebisen i gång i vanlig ordning. Vet inte om det möblerades om inne i magen eller om det var ett tecken på uppmärksamhet, fullt ös var det iaf. Jag tog Whilles hand och la på magen, några sekunder senare "buffade" det till *ler stort* Whille sken upp som en sol, JÄTTESTOLT över att han kände bebisen :-)


Fliz flög upp från soffan och la sin hand på min mage. Då slutade bebisen tvärt, ingen mer "buffning" idag inte.... En mycket besviken blivande storasyster kämpade länge med att få möjligheten att känna bebisen, men inget... Tyckte så synd om henne.


Nu när jag sitter och skriver så rör det på sig igen, fasligt undantryckande av olika organ. Bebisen vill tydligen ha mer plats eller nått :-)


Imorgon ska jag och Fliz göra ett nytt försök, dock måste det göras på kvällen eftersom bebisen verkar vara mest vaken då.


Får väl ge Micke en chans oxå kanske ;-)

Av Grynisen - 3 oktober 2009 15:45

Jag och Fliz har bakat massor med bullar idag :-)


Imorgon är de ju "Kanelbullens dag", och trots att det är lite fånigt för bullen att ha en dag så finns det ju ändå en anledning till att fylla en del av frysen med nybakta goda bullar. Totalt blev det 84 bullar, hälften vanilj och hälften kanel. MUMMA säger jag ;-)


  


Dessutom fick jag och Micke frostat av frysen tidigare idag. Det var VERKLIGEN dax *suck* Sen fick vi ju rensat en del, av någon anledning så ligger det ju alltid en del mat som aldrig blir tillredd eller uppäten. Så nu har vi plats för alla bullar + lite till :-)


Ute är det ruggigt höstväder. Det tokblåser och regnar, allmänt kallt och löven faller från träden. Men det är ju oktober nu så det är väl precis så här det ska vara nu. På nått sätt så är det ju samtidigt lite vackert även om det regnar, bara man slipper vistas utomhus *ler*

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards