Alla inlägg under mars 2011

Av Grynisen - 20 mars 2011 20:11

Självklart, lagom till säsongen börjar, så sa Whille att hans fotbollsskor kändes för små *sucka* Ja men ja, då blir det ett par nya av den sorten oxå!!!


Turen var att Stadium hade 20% rabatt på fotbollsskor för medlemmar :-D *gillar massor* Så det blev ett par coola fotbollsskor av denna sort:



Whille blev galet nöjd :-) Han längtar tills imorgon när det är träning igen :-D  

Av Grynisen - 18 mars 2011 20:39

Äntligen, Edwins första skor är köpta :-)

 

Det blev ett par små kängor från Ecco i stl 22. Edwin har stora breda fötter (13,1 cm) så det var lite osäkert på om Ecco skulle funka, men skorna sitter verkligen jättefint!!!

 

Edwin tyckte det var jättekonstigt att ha två "klossar" på fötterna. Han stod upp och försökte skaka av sig de i affären *ler* Lite senare stapplade han runt lite försiktigt, med ett tryggt grepp om mitt pekfinger *sötnosen*

 

  

 

Imorgon ska Edwin ha på sig skorna här hemma. Det kan ju vara bra att få prova skorna lite inomhus innan han kastas ut i verkligheten :-)

Av Grynisen - 17 mars 2011 10:12

Torsdag = Jobba kvällen = Ledig förmiddag!!!

 

Men "ledig förmiddag" är ju synd att säga :-) Det gäller ju att vara så effektiv som möjligt. Varje torsdag brukar jag ju ha någon form av projekt, handla, städa, slänga skräp på tippen osv. Idag är det städning!!!

 

Dagen började tidigt som vanligt, Edwin vaknade 5.40 (ovanligt va!?) Men han fick snällt ligga kvar i sängen och mysa, fast mysa är det ju synd att kalla det när man kryper, slänger sig, pratar och är allmänt jobbig mot sin mamma. Så klockan 6.25 gick vi upp.

 

Då ställde jag mig och stekte ägg och bacon som Fliz hade beställt till frukost. Det är ju inte varje dag man lagar mat så tidigt *skrattar* Men jag gör det mesta för att Fliz ska äta, vilket hon har väldigt svårt för ofta. Äter hon inte så får hon ont i sin mage, vilket förekommer allt för ofta... Ni som läst min blogg länge vet att Fliz har haft problem med sin mage i många år.... :-( Dock läkarutredningar utan resultat.

 

När frukosten var fixad så kördes tvättmaskinen igång, min trogna vän :-) Sen kom städkänslorna igång, så dammsugan fick jobba rejält medans Edwin busade och slängde ut saker överallt *sucka*

 

Det roliga är att han har kommit på att man kan öppna skåpen i köket, lagom kul. Jag vill däremot inte sätta massa barnlås överallt så jag försöker lära honom vilka skåp han får öppna. Sen gäller det ju även att markera vad som inte är ok osv... Det funkar ganska bra!

 

MEN, att städa och plocka, medans Edwin-hjälpreda gärna plockar ut ur skåpen som jag precis plockat in är så där kul ;-) det blir ju ett evighetsjobb!!!

 

Det har iaf blivit en hel del gjort:

 

  • Dammat nedervåningen
  • Dammsugat
  • Torkat golvet
  • Kört tre maskiner tvätt
  • Kört diskmaskinen
  • Duschat blommorna

  

Eftersom det är lite vår i luften, dock kallt idag med noll grader, så har jag öppnat fönstret pyttelitet i vardagsrummet och badrummet. Lite frisk och härlig luft behövs, ut med vinterångorna och in med nytt och fräscht :-)

 

Nu sover Edwin och jag hoppas han sover någon timma till. Själv njuter jag av en kopp te, en smörgås och meningslös tv :-) Riktigt skönt!!!

 

 

Av Grynisen - 15 mars 2011 19:18

Jag har så otroligt svårt för att välja vilka foton som ska framkallas. En del bilder är så otroligt fina på Edwin, men samtidigt kan jag ju inte tapetsera med foton på honom *skratt*

 

Bilder har jag fått i färg, svartvitt och sepia, dessutom är det då 119 stycken bilder/version. Det är VÄLDIGT många :-)    Det är väl det som gör det så svårt oxå. I svartvitt och sepia blir det sånt djup i bilderna... riktigt vackert :-)

 

Här kommer några utvalda:

 

  

Fina busen (sepia)

 

  

Min fina trio!!!

 

  

Vad tänker du på hjärtat? (färg)

 

  

Underbar bild, kolla fingret ;-)

 

  

Busibus (svartvitt)

 

  

Vackra pojke...

 

Som sagt, bara ett liiitet urval av alla 119x3 bilder! Får väl ta lite hjälp av min syster i helgen när hon kommer hit :-) Ser verkligen fram emot framkallning och tavla *längtar*

 

Av Grynisen - 14 mars 2011 16:58

Jaha, måndag eftermiddag och jag kan verkligen konstatera att helgen försvann i ett nafs, POFF liksom!?

 

Helgen var mer som ett heltidsjobb kände jag. Edwin som vaknade tidigt både lördag och söndag. En innebandymatch där Whilles lag tyvärr förlorade :-( Men laget de mötte var väldigt duktiga, ett otroligt bra samspel OCH försvarsspel. Det var något som många i "vårat" lag glömde ;-)

 

Efter matchen åkte vi och shoppade, men vi shoppade inget av det som behövdes *hmmmmm* Hittade inte det jag sökte, och barnen hittade annat som den snälla mamman köpte *ler*

 

Väl hemma så var det ju bara att ladda om, SCHLAGERFEST!!!! Eller ja, fest är väl synd att säga *fnissar* Men vi blev 10 personer som hejade på favoriterna för kvällen :-)

 

  

Här är min fina skylt :-) The Moniker!!!! 

 

  

Flizens skylt *fnissar* Syns det vem hon hejade på ;-P

 

Kan väl säga så här, Whille och Fliz var TOKGLADA när sötaste Eric Saade vann :-) Annars höll majoriteten på The Moniker här hemma, förut svärfar som plötsligt tyckte att kyckling-Linda var en käck tös *skrattar*

 

Sen kom söndagen, fotografering på förmiddagen. Edwin såg till att ENDAST sova 20 minuter vilket innebar KATASTROF *suck* Denna lilla buse behöver egentligen sova ca 2 timmar på förmiddagen eftersom han vaknar så tidigt. Men jag tänkte att han somnar säkert i bilen, så vi åkte lite tidigare. Där låg min plan att Edwin skulle få sova en timme ungefär.... Men ICKE!!!

 

Edwin somnade 5 minuter innan vi var framme :-( Så jag drog ut på tiden lite och lät honom sova 20 minuter iaf.

 

Det räckte inte kan jag säga... Han var trött, ville inte det vi ville osv... Ni fattar resten va *ler* Men en del fina bilder blev det. Nu ska jag bara välja ut vilka som ska framkallas + en som ska bli canvastavla. Ni ska få se lite bilder i ett senare inlägg här i bloggen :-D

 

Söndagen fortsatte med kalas för barnens kusin som fyllde 7 år. Redan där var jag trött, sliten och längtan efter en lugn och skön kväll i soffan kändes långt bort *ler*

 

Men kvällen kom, och Micke kom hem vid kl 21 från Stockholm. SKÖNT!!! Idag är det ju då måndag och helgen, ja det syns ju att jag har haft en helg, men vad fasen tog den vägen :-)

Av Grynisen - 12 mars 2011 06:56

Halv sex tyckte Edwin att det var morgon. Visst, det är morgon men på tok för tidigt :-(

 

Jag och Edwin låg kvar i sänge till halv sju, då hade han manglat mig tillräckligt. Han klättrar, slänger sig, kryper osv när han tycker att vi ska gå upp. En timme med den behandlingen räcker, jag lovar :-)

 

De stora barnen sover än, skönt. Micke är i Stockholm på Akupunkturföreläsning, han åkte igår och kommer hem imorgon kväll. Så det är jag och barnen hela helgen!

 

Whille har innebandymatch idag. Vi ska till mina hemtrakter, Lindome, för en match. Jag har inte varit i Lindome på drygt 10 år så det ska bli kul att bara se allt igen... Lite nostalgikänsla :-D

 

Senare idag ska vi åka och shoppa lite. Fliz behöver en ny topp/klänning/överdel till imorgon. Då ska barnen nämligen till en fotograf, jag vill ha fina ett-års bilder på Edwin + några fina gruppbilder på alla tre barn!

 

Ikväll blir det ju självklart MELODIFESTIVALEN. Min svåger, svägerska + barn och Mickes föräldrar kommer hit. Jag och svägerskan tokhejar på The Moniker, Felizia hejar på Eric Saade, jag tror även att Whille hejar på Eric Saade :-)

 

Jag får väl ta på mig haklappen när grabben sjunger *fnissar* För även om jag hejar på The Moniker så kan man ju njuta av lite ögongodis ;-)

Av Grynisen - 11 mars 2011 08:30

En härlig fredag står framför oss :-)

 

Mjukstartar dagen idag med lite underbar Melodifestival-final-superbra-låt

 

Kan man bli annat än glad *LER*

 


Njut av dagen!!!

Av Grynisen - 10 mars 2011 11:34

Torsdagar jobbar jag ju alltid kvällen. Varje onsdagkväll så ÖNSKAR jag sovmorgon till ca 7 *ler* Men inte en endaste gång har det hänt (sen jag började jobba igen) Edwin är specialist på att vakna tidigt. Tidigt menar jag TIDIGT, från halv fem osv... *suck*

 

Idag började Edwin böka och stöka redan runt halv fem, det är ju inte ens morgon :-( Han somnade väl om efter någon timma, men vaknade snart igen. Så jag gick upp kl 6.22, tog en dusch och gjorde de där vanliga morgonsysslorna.

 

Vid åtta-tiden åkte vi alla iväg, barnen till skolan, Micke till jobbet och jag + Edwin till tandläkaren. Det var tandläkarpremiär idag för Edwin *ler* Ett ganska meningslöst besök på ca 5 minuter där en tandläkare gav lite info om tandborstning, napp, socker, karies och nästa besök.

 

Själv tyckte jag att den infon kunde jag fått via telefon eller info-blad.... Men jag och Edwin åkte vidare och handlade lite mat. Då slipper jag ju det i helgen :-D Det var nästan folktomt i affären så det var superskönt att gå där i lugn och ro.

 

Kan väl bara som en parentes prata om detta tragiska väder som vi på Västkusten har *sucka massor* Det TOKSNÖAR ute, helt galet... Noll grader och helt vitt ute :-( Kan man bli mer deppig eller??

 

  

Var tog våren vägen? Bilden tagen för ca 15 minuter sen...

 

Edwin somnade på vägen hem från affären. När vi kom hem så hämtade jag Edwins vagn som han skönt kunde sova vidare i :-)

 

Själv hann jag med helt galet mycket under den tiden Edwin sov:

 

- Plocka in maten i kyl, frys och skafferi

 

- Äta en fantastisk god icke-LCHF-anpassad frukost, barkis räksallad, Tropicana-juice och skvallertidning ;-)

 

- Sortera tvätten i högar

 

- Köra igång tvättmaskinen med omgång ett

 

- Vika ihop kläderna från torktumlare 

 

- Plocka ur diskmaskinen 

 

- Skala potatis

 

Tänk vad mycket man kan hinna bara man får vara ifred *ler* När Edwin är med så tar ju allt så mycket längre tid...

 

  

Dagens linslus *fnissar*

 

Men nu är busen som sagt mer än vaken så jag ska sätta mig i hans rum en stund. Bara jag eller någon annan är med där inne så leker Edwin och har så roligt. Han älskar sällskap :-D




Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards