Alla inlägg under juli 2011

Av Grynisen - 16 juli 2011 08:45

Ingen sovmorgon här inte, idag var det min tur att gå upp med Edwin. Jag och Micke kör varannan dag nu på semestern, känns gott!!!


Men så mysig morgon vi fick jag och Edwin. Vi har varit i Edwins rum största delen av tiden, myst i myshörnan, byggt burkar, lekt med bilarna och gosat :-)


Edwin fick vid halv sju ta sig ett gott bad. Nummer två gjorde entré ner till knäväcken *HAHA* Uscha... Men en lycklig unge i badet fick jag :-)


 


Nu börjar resten av familjen vakna, det är bara Fliz som sover (som vanligt) Marsvinen och katterna är ute och det ser ut att bli en del sol idag iaf, dock inte så varmt. Men man kan inte få allt :-)


Önskar mina fina bloggläsare en fantastisk lördag!!!  

Av Grynisen - 15 juli 2011 19:07

Idag har det hänt, eller hur man nu ska skriva :-)


Nått stort har hänt i vår lilla familj, något som kommer förändra vår framtid


Eftersom både jag och Micke varit toktysta om detta i all planering

så kan jag inte skriva om det riktigt än. Vi vill gärna berätta för familjen först :-)


Men jag lovar att skriva om det nästa vecka, då bör det mesta vara offentligt!!!


 

Ikväll kommer vi och barnen skåla i bubbel :-)


Sen får vi skåla vidare när vi berättar för våra nära och kära!!!

Av Grynisen - 13 juli 2011 20:56

Jag, Fliz och Edwin åkte till Slottskogen i förmiddags. Vädret var lite halvkallt och både jag och Fliz frös lite *brrr* Men efter någon timme så sprack det upp och solen visade sig, åhhh vilken värme!!!


   Vi hälsade på hos fina sälarna


När vi kom till sälarna så var nästan hela dammen tömd på vatten, antagligen var det dax för rengörning. För fyra år sen var vi med om samma sak men då var dammen helt tömd.


Men idag såg sälarna väldigt nöjda ut, dessutom fanns det två små ungar där. Tyvärr fick jag inte med de på bild, de höll sig lite gömda!


Vidare från säldammen så tog vi den galet branta backen upp till Barnens Zoo.... Gaaaaaah så flåsigt!!!!! Kände mig som en flodhäst som flåsade helt galet *fnissar* Den backen är inte att leka med, speciellt inte med en barnvagn oxå.... Borde springa upp o ner där varje dag, då får man nog upp flåset ;-)


 

Barnens Zoo

Edwin tyckte att Barnens Zoo var roligt. Tyvärr får man ju inte klappa djuren längre så Edwin fick inte bekanta sig med tant Gris eller de söta små killingarna. Men han tittade glatt och pekade genom staketen :-)

Sen gick vi till fåglarna och dovhjorten, och en del andra fina djur. Då började Fliz mage att kurra, inte blev jag förvånad. Det är ju alltid så att barn blir hungriga när man är ute...

Fliz ville att vi skulle äta på IKEA, hon var så jättesugen på fläskytterfilé, pommes och bea *HAHA* Gottegrisen där ;-)

Vi tog en promenad nedåt igen, ner mot alla gräsmattor. Där fick Edwin springa, uppe bland djuren fick han sitta i vagnen. Vilken lycka.... att springa är ju det bästa som Edwin vet när man är ute!

      Som sagt, springa är jättekul :-)


  

Fliz fick för sig att hon skulle hitta en fyrklöver... LYCKA TILL ;-)


    Medans Fliz letade så sprang Edwin vidare *haha*

 

Tillslut kom vi till bilen, så vi äntligen kom iväg till IKEA. Självklart kom vi lagom till värsta matkön i restaurangen. Halva Göteborg var tydligen hungriga samtidigt :-) Men det var bara att ställa sig och se glad ut!!!


Maten var jättegod, det kändes verkligen att det var mattajm. Efter maten åkte vi hemåt för lite altanmys i solen, härligt :-)




 


Av Grynisen - 12 juli 2011 22:16

Igår kom mina stora frön hem igen efter att ha varit hos farmor och farfar i husvagnen i Småland, och vidare till Halmstad över natten.


Så bruna de hade blivit, Fliz är rena pepparkakan eller snart iaf :-) Båda två hade ju badat mellan 5 och 10 gånger varje dag sen i torsdags så det är ju inte så konstigt att solbrännan kommit!


De har varit så duktiga som åkt bussen från Göteborg till Halmstad och sen hem igen samma väg. Inga problem, ingen rädsla!!! Är verkligen jättestolt!!!


Känns väldigt skönt att ha de hemma igen   

Av Grynisen - 11 juli 2011 22:42

Edwin har några ord som han använder varje dag. Det roliga är att det är inte de vanliga orden som barn brukar lära sig... *hihi* Jo det första ordet:


- Mamma

Det används när han letar efter mig eller Micke, "mamma"-ordet  för Edwin är mer ett rop på oss tror jag :-) Han kan även säga mamma väldigt argt när något är fel *skrattar*


- Vatten

När Edwin ligger på skötbordet så har han ju vattenkranen bredvid sig. När vattnet rinner så säger han sött "Datten". Även när Edwin borstar tänderna så säger han Datten när han vill skölja sin tandborste :-)


- Katten

Vi har ju två katter, Belino och Julius, men vi säger alltid katten när Edwin är i närheten så Edwin säger "Datten" till katten. Som ni säkert förstår så betyder ju Datten och Datten olika, katten och vatten *hihi*


- Näsa

Det var det första ordet, eller kanske mer lätet som Edwin började med. För Edwin säger inte näsa, han säger Iiiiiiiii och pekar på näsan. Ljudet är likadant varje gång han säger Iiiiiiiii, jättesött!!!


- Tutte

HAHA ja min goa Edwin mys-ammas lite fortfarande. Detta har gjort att han säger "Tääte" när han ser mitt bröst *fnissar* Dessutom ler han med hela ansiktet när han säger tutte :-) Det är pappas pojk det *skrattar*


 

Av Grynisen - 11 juli 2011 09:35


   Liten fin hög med jordgubbar som växer utanför altanen

Av Grynisen - 10 juli 2011 21:38

Idag hämtade jag ut ett paket från Buzzador. Det innehöll en Tassimo T20 och  paket T DISCS (kapslar) av följande sorter: Marabou chokladdryck, Gevalia mellanrost, Gevalia Mörkrost, Cappuccino, Espresso och Latte macchiato).


Micke blev eld och lågor, eftersom jag inte gillar kaffe så får Micke testa lite extra här hemma. Men turen är ju att Marabou mjölkchoklad-drycken finns :-) Den ska jag och barnen inviga nån dag, gärna en regnig morgon då man vill mysa lite extra *hihi*

   Välkommen till oss för att dricka en god kopp :-)



Vill du oxå bli en buzzador?


 


Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.



Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.




När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.


Du går in via denna länken och följer instruktionerna, samtidigt får jag lite poäng eftersom jag då bjudit in dig :-) (Mitt buzz-namn är Grynisen)



Av Grynisen - 10 juli 2011 07:46

Edwin vaknade som vanligt runt klockan 6, men vi låg kvar och myste i sängen till halv sju ungefär.


Sen gick vi upp och satte oss i Edwins myshörna i hans rum. Jag satte på Astrid Lindgrens visor på CD sen var mysfaktorn på topp. Edwin busade och lekte för att i nästa sekund sitta koncentrerad och leka med en bil. Det är föresten den senaste upptäckten, bilar :-) Lite större bilar, gärna där man kan öppna dörrar...


Precis som när Whille var liten, han älskade oxå att leka med bilar. Han kunde ligga på golvet i timmar och bara köra fram och tillbaka *ler* Sött!!!


       

Sånna här mornar som är kravlösa ger så mycket energi :-) Underbart!!!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards