Alla inlägg under juli 2011

Av Grynisen - 8 juli 2011 20:28

Nu har jag har

 

 

S E M E S T E R

 

 

  

 

 Skål mina vänner :-)

Av Grynisen - 8 juli 2011 19:55

Micke mötte upp mig när jag slutade jobbet idag. Så vi drog vidare till Allum för lite fredagshandling och lite spontanshopping :-)


Jag köpte mig ett par nya skor, ett par Nike som jag tror blir jäkligt snygga till ett par trekvarts jeans eller vita kläder :-)


   REA-fynd *gillar*


Micke köpte sig en ny ryggsäck, för han har ju inte tillräckligt med väskor redan *HAHA* Min man är väsk- klock och skorfanatiker :-) Måste finnas en kvinnlig gen i honom


Edwin fick sin första innebandyklubba, måste ju följa storebrors fotspår :-)


   Endast 55 cm kort!!!


Det blev även två tröjor och ett par tights från Polarn & Pyret till Edwin. Även detta var reafynd, ÄLSKAR REA!!! :-)


Just det, köpte mig även bikinidelar på Stadium. De hade "köp tre bikini-delar, betala för två". Så det blev två överdelar och ett par trosor/hipster!


Kul med lite spontanshopping :-)

Av Grynisen - 7 juli 2011 14:15

Idag har Whille och Fliz åkt bussen själva ner till Halmstad, till farmor och farfar. De hade även med sig sin kusin Henke.


Bussresan hade gått jättebra och barnen var såååå stolta. Även jag är jättestolt att de vågade åka helt utan en vuxen. Men de visste att farmor skulle möta vid busshållplatsen i Halmstad, dessutom finns det ju mobiltelefoner så man kan ju alltid hålla kontakt. Skönt!!!


Sen åkte barnen vidare till farmor och farfars husvagn i Småland, i närheten av Gnosjö. Där ska de vara till på söndag!!!


Både Whille och Fliz har längtat så mycket att få åka dit. Fliz har inte varit där förut medans Whille var med dit en gång sommaren -09, då med Henke.


Åh vad jag kommer sakna barnen, även om det känns väldigt skönt oxå *hihi* Nu får ju Edwin ha sin mamma och pappa helt för sig själv hela helgen :-)

Av Grynisen - 6 juli 2011 19:09

Åh äntligen var det dax för lite uppfräschning av naglarna. Jag har inte varit där på nästan 6 veckor, och jag måste säga att naglarna har hållit jättebra och såg väldigt fina ut för att vara såpass gamla.


Men som sagt, idag blev det ny fransk och lite bling bling :-)


 

EGO · Naglar
Av Grynisen - 5 juli 2011 19:18

Det verkar som det är sömn som Edwin behöver.


Igår somnade han ju redan 17.40, sen vaknade han vid kl 23 och var vaken en stund. Sen sov han till kl 6 imorse. Då skulle jag ändå upp, annars tror jag att han kunde ha somnat om igen.


Idag ändrade vi rutin lite, Edwin sov en tidig sovstund runt klockan 10 redan. Sen fick han sova igen vid kl 15. Tiden mellan 13.30-15 var OLIDLIG *suckar* Han skrek, grät, gnällde och jag kände återigen att Blocket är nära... Jag var så trött på honom, samtidigt stod jag och lagade middag så det var inte bara att släppa allt för att göra honom nöjd :-(


Jag bar på honom, gav honom äpple, smörgåsrån, men endast bärandet var bra... O det funkar ju inte att bära runt på honom när middag ska fixas, pannbiffar som skulle göras, grönsaker skulle skäras, och dukning mm


Edwin vägrade dessutom äta, så det blev en flaska välling och ut på altanen i vagnen. Där somnade han så gott och sov dryga timmen.


Vaknade som en solstråle och jag kunde slappna av. Innan där var jag helt slut, nästan ledsen för att jag inte förstod Edwin och hans tårar :-(


Men eftermiddagen har varit så mycket bättre. Lek i hans rum, massa skratt, bus på altanen och spring i gräset :-)


Klockan 19 la jag Edwin och han somnade utan problem trots eftermiddagsvila. Så det får väl bli en liten vila fortsättningsvis, så att han får må bra och vara glad!!!

Av Grynisen - 4 juli 2011 19:01

Men vad kom jag hem till efter mina timmar på jobbet...??? En söt gnäll-röv som bara tyckte att bära-stadiet var trevligt. Övrig tid så gnälldes det, grinades, stora tårar och förtvivlan... :-(


Stackars fis!!! Ingen aning heller varför detta humör var påklistrat.


Jag har verkligen försökt med det mesta idag för att göra Edwin nöjd. Det enda som fungerade var att dricka en smoothie på altanen. Det tog knappt två minuter, sen var lugnet över igen *frustration*


  

 En söt plutt som smaskar smoothie


Det är inte lätt att vara mamma när man inte räcker till, eller när man inte vet vad det är som är fel :-(


Medans Edwin gottade sig med sin smoothie så tittade jag lite närmare på våra jordgubbsplantor. Det ser riktigt lovande ut :-) Om inga äckliga kryp kommer dit så kan vi nog får ihop en skål med "gubbar" *ler*


   Mmmm det är på gång :-D


Det växer oxå väldigt fina blommor som min syster och Fliz odlade upp förra året. Tyvärr vet jag inte namnet, kanske nån av er läsare vet....


   Färgerna är helt magiskt snygga


I maj köpte jag två små plantor med rabarber som Micke planterade. De trivs och växer oxå. Förhoppningsvis blir det första rabarberpajen med hemodlade rabarber i år :-)


  

Det tar sig :-)


När min snabba översyn av vårt lilla land var klart så var ju som sagt Edwins smoothie slut *suck* Då gick pipan igång igen... Då var klockan bara 17.15 och jag anade att även tröttheten gjorde sitt.


Jag och Edwin gick in igen, jag satte honom i ett bad. Det var väl kul ca 5 minuter.... sen var det gnäll och skäll igen.


Tjugo i sex (17.40) då sov Edwin. Jag kände att jag tar hellre smällen med en gräsligt tidig morgon *rysa* än att han ska behöva vara så här olustig. Det märks ju tydligt att något inte stämmer, kanske bara är trötthet (hoppas) eller så kanske det kommer nått mer, vem vet!!!


Nu har han sovit en bra stund, jag har fått greja lite. Har torkat av vår grill, städat lite i tvättstugan och kört en maskin tvätt som nu ska hängas. Skönt att det alltid finns nått att göra iaf *hehe*


Ha en god kväll alla fina!!!

Av Grynisen - 1 juli 2011 21:33

Äntligen, efter ändrande av dagar och annat så fick vi ihop det. Den 24 aug så åker vi iväg en vecka till Side i Turkiet.


Vi alla längtar, ska bli så skönt att komma iväg.


Vi ska bo på Hotel Lyra Resort i Side. Det är All Inclusive, det är första gången vi provar det så det ska bli intressant om det är så bra som man hör :-)


 

Hotellet ligger precis vid stranden. Det finns tre vattenruschkanor och flera pooler.


Härligt att ha något att se fram emot :-D

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards