Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Grynisen - 17 mars 2012 10:55

Ja nu är det slut på den jäkla blekheten. Det borde vara förbjudet med att ha en genomskinlig hy som skiftar i lila toner... Galet fult :-(


Fick ett ryck förut att ta fram min brun utan sol-spray från Garnier. Jag sprayar dock aldrig, blir ju bara zebra-randig med en Ranelid-gul nyans *ASG* Nä, jag tar vanlig bodylotion i handen, sprayar sen på den kladden med bodylotion som jag har i handen. Sen blandar det mellan händerna och smörjar på mig.


Det brukar funka, något ljusare iofs men hellre det än att man blir gul och ful *hihi* Dessutom luktar det inte så illa :-D


 

Nu är det bara att vänta på att förhoppningsvis få en lite trevligare nyans på huden :-)

EGO
Av Grynisen - 17 mars 2012 09:20

Mina möten igår gick bra, tack ni som tummade :-)


Jag söker jobb, det är det jag gör ifall någon undrar. Det ena "mötet" igår var på ett stort företag där jag skickat en spontanansökan. De söker inga personer just nu, men de ringde mig ändå förra veckan.


Måste säga att det var den varmaste och mest välkomnande intervju jag varit på. Så trevligt och lättsamt, två underbara kvinnor som jag träffade och det klickade direkt :-)


Intervjun var supertrevlig. Vi skrattade och hade ett väldigt bra samtal. De visade även mig runt och företaget är helt enormt.


Tio minuter efter att mötet var slut så ringde den ena kvinnan och sa att hon ville att jag skulle maila henne mina referenser omgående (vi kom tidigare överens om att jag mailar i helgen) för hon ville ringa de på eftermiddagen redan :-))) WOW!!!! Hon sa även att de fattat ett väldigt tycke för mig och vill ha mig där så får det finns en ledig tjänst eller möjlighet att lösa det.


Min referenser blev uppringa efter lunch och jag måste ju säga att mina referenser är fantastiska. De är ärliga men lyfter verkligen fram mig, mitt jag och får mig att vara stolt över mig själv :-)


Företaget känner alla till och jag kommer självklart berätta mera om det blir en anställning :-)


HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards