Alla inlägg den 19 april 2008

Av Grynisen - 19 april 2008 19:52

Shit så ont jag har.... Nu har Micke lekt nåldyna med mig oxå. Han har kört akupunktur i nacken, JÄVLAR vad ont det gör. Avskyr nålar!!!!!!! Micke satte sju nålar, och sex stycken gjorde ont varav tre riktigt ont *grrr* Jag har lust att klippa till honom just precis då *fnissar*


Dessutom har han gjort lite annat österländskt, jag hoppas verkligen att det hjälper. För så här ont har jag inte lust att ha :-(


Nu ska det dukas för lite mys i soffan med barnen!!

Av Grynisen - 19 april 2008 14:02

Min nacke *aj aj* Jag har så jäkla ont i nacken. Jag kände redan i förrgår att nacken var lite öm men det hände inte mer än så. Men idag när jag höll på att lägga in kläder i Whilles garderob så kände jag hur det spände bak i nacken och ner i ryggraden tom skulderbladen. Sen har det bara accelererat mer och mer... Nu har jag SKITONT!!!!


Jag kan tänka mig att det är någon form av nackspärr. Jag kan inte luta huvudet bakåt någonting utan rejäl smärta, vrida huvudet funkar men gör oxå ont. Haka mot bröstet stramar och smärtar oxå...


Micke rådde mig till att ta Voltarengel och vetekudde tills han kan titta på det ikväll. Han är ju massageterapeut, gäller ju att gifta sig rätt :-)


Tyvärr har inte Votarengel och Ibumetin inte hjälpt mig än *suck* Så jag får gå här och tycka synd om mig själv!!!

Av Grynisen - 19 april 2008 08:35

Sånt här gör mig lycklig.... strålande sol, blå himmel och vi är lediga :-) Eller ja nästan, Micke är i skolan, men jag och barnen är lediga iaf!!


Om en stund ska vi äta frukost i lugn och ro, utan någon som helst stress. Sedan ska vi åka iväg och köpa skor till barnen, Whille behöver ett par nya skor iaf så det blir säkert ett par till Fliz oxå.


Whille ska även köpa ett Star Wars-spel, det har han tjatat om sen en vecka tillbaka. Så jag har lovat att vi ska åka och titta om vi hittar något till hans PSP eller PS2. Självklart ska det obligatoriska lördagsgodiset oxå handlas :-)


Men vi tar dagen som den kommer, helt utan stress :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards