Alla inlägg den 14 september 2008

Av Grynisen - 14 september 2008 22:18

Jag har ju inte skrivit så mycket om Fliz mage sen lämnandet av diverse prover för 1½ vecka sen.


Vi har ju skippat laktosen helt i Flizans kost, både hemma och i skolan. Nu börjar vi märka skillnad :-) Hon har inte ont i magen, vi har tom frågat henne om hon har ont och då säger hon att "Jag har inte haft ont på länge nu mamma". Det är ju helt underbart tycker jag!!!! Micke har även varit i skolan och pratat med de som lagar maten, så de hjälper Flizan att visa vad hon kan äta osv. Känns oxå jättebra!!!


Så vi hoppas ju att detta är svaret på hennes magonda. Samtidigt är det ju så lätt att lösa :-)


Nästa vecka, v 39, ska vi tillbaka till läkaren för lite provsvar och fortsatta diskutioner om Fliz och magen. Vi kan även ringa i veckan nu för att få reda på svaren innan. Får se hur vi gör....


Så handlar vi svindyr mjölk, svindyr yogurt och svindyra tillbehör till vår Fliza. Måste säga att det är hutlöst att man kan med och ta så mycket som upp till 18-19 kr litern för en liter mjölk!!!!!!!!! Köpte häromdagen 4-pack småyogurtar, tror de kostade drygt 24 kr.... VANSINNIGT!!


Men samtidigt köper jag ju detta, och så många andra med mig....

Av Grynisen - 14 september 2008 20:40

Nu har Whilliam sålt leksaker för 300 kr och Fliz för 100 kr. Jätteglada barn var det för en liten stund sen. De hjälpte till att visa leksakerna och bar på påsarna *ler*


Whille sa att hans pengar ska sparas till ett par Heelys. Det är ett bra mål tycker jag, då köper han något som han verkligen vill ha, och samtidigt får han kämpa lite för det!!!


Jag har tänkt att han ska få spara till hela summan, max 900 kr, sen så betalar jag hälften. Då får han ändå pengar över och är troligtvis hur glad som helst *ler*

Av Grynisen - 14 september 2008 16:45

Nu var det premiär även för mig. Idag klippte jag gräsmattan för första gången, Micke har ju gjort det två gånger tidigare. Jäklar vad ogräs det finns på ett visst ställe... Har fått tipset om ättika på tistlarna, så det ska vi testa. Nu ska de jävlarna dö *hehe*


Även bilen har fått sig en omgång av mig. Dammsugad, avtorkad inuti, tvättad och fin utanpå. Så skönt!!! Nu luktar bilen tom lite ny inuti igen, den är ju trots allt ett halvår, men än känns det lite. Halva Tylösand dammsugades upp från bagagen, vi fick ju med oss en del i bilen pga solstolarna i somras.


Micke har oxå kommit igång, och då gäller det att inte störa. Han kommer igång några gånger om året ***kors i taket*** och då gäller det att passa på :-) Hyllorna i tvättstugan är uppe, det är en hylla som inte är färdigfäst pga att det saknas mollyplugg. Men jag hoppas han fixar det sen. Dessutom har han grejat ute på huset idag, bättrat färg och lite annat.


Jag skulle oxå måla lite tänkte jag, men den äggskalsvita färgen hade torkat *suck* Så det blev inget för mig.... Jag fick istället dammsugat, vikt tvätt som hängt ute och lagat middag + nu en äpplekaka i ugnen.  Jag har även tänt ett Clean Cotton-ljus så det luktar så fräscht här hemma nu.


Det är ovanligt effektivt för att vara vår familj, iaf när det gäller oss båda. Micke är inte någon typisk "fixar-kille", och det är väl det jag saknar i den annars som kompletta mannen ;-)


Whille har oxå varit grymt duktig idag. I morse plockade han fram allt som han inte vill ha kvar i leksaksväg. Vi slängde allt trasigt, sen fixade jag två annonser på Blocket med bilar, tågbana, bilbana och en del annat. Nu hoppas jag att någon vill köpa det så Whille kan köpa sig nått nytt för pengarna!!!!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards