Senaste inläggen

Av Grynisen - 12 september 2013 13:03

Ja ibland känner jag så... vill ha en mamma och en pappa som älskar mig, en mamma och pappa som finns för sina barnbarn, en mamma och pappa som ställer upp...


Jag har ju valt att bryta kontakten med mina föräldrar av olika anledningar som är privata. Visst det är mitt val, men ibland känner jag mig extra ensam.


Jag saknar en del saker, saker som säkert är självklara för andra. Ja men t ex omtänksamheten, familjemiddagarna, barnens längtan efter mormor och morfar, födelsedagskalas, julen... det finns säkert mer men det är de jag kommer på just precis.


Jag hör många som berättar så mycket härligt de gör med sina föräldrar, vilken kärlek de delar och vilken självklarthet att de vill finnas i deras liv ♥ Är så lycklig för deras skull, men självklart en aning avundsjuk (på rätt sätt naturligtvis)


Jag har sagt det så många gånger och jag säger det igen... JAG SKA ALDRIG SVIKA MINA BARN ♥ Ens barn är det finaste, de har aldrig valt livet utan det är vi föräldrar... och det är ett livslångt kärleksband!!!

 

Av Grynisen - 11 september 2013 16:10

Jag hämtade Edwin redan vid 13.30 idag. Vi körde lite lek på dagisgården sen åkte vi hem...Hemma var det att leka vidare. Vi har kört tågbana, lekt med bilar och tittat på Whilles Bionicle (som Edwin har hittat på Whilles rum)

Alldeles nyss åt Edwin mellanmål. Det blev gröt med frysta blåbär och hallon. Riktigt gott tyckte Edwin ;-)

Nu är vi ute och Edwin rastar av sig. Det är studsmattan som gäller ;-) Full fart!!!

Av Grynisen - 10 september 2013 08:06

Ja men det funkar. Färgen blev bra, dock lite svaga slingor. Tror blekningen satt i för kort men det är ju bara att köra på igen ;-)Nu är det läge att göra mig och Edwin klara för jobb och dagis!!! Ut i regnet o leta upp solen ;-)

EGO · Väder
Av Grynisen - 9 september 2013 17:38

Ja nu var det dax att gömma det gråa och pigga upp livet med lite kopparblond nyans ;-)

Klippte mig förra veckan men har inte orkat färga håret... eller orkat är fel ordval, mer känt mig motiverad.

Jag innan färgen ;-)

Jag just nu med färgen isatt

Det ska även i blonda slingor så det blir lite nyanser i håret. Det kommer bli toppen ;-) Nästa hårfärgning blir nog mörk eller kanske tom svart hihi Passar till hösten :-)

EGO
Av Grynisen - 8 september 2013 10:48

Sitter i solskenet och tittar på Whille och hans lag som värmer upp inför fotbollsmatchen. Nu laddar vi för vinst så klart ;-)

Av Grynisen - 7 september 2013 20:01

Dagen har varit lite i städartagen. Jag och Edwin städade altanen, sopade bort madsa löv, hö och annan skit. Vi slängde trasiga uteleksaker och vi planterade blommorna!!

Ljung, silvetek och brassica

Kändes lite konstigt att plantera höst/vinterblommor när det är +22 grader ute ;-) Det är ju väldigt frostfritt just nu hihi, men snart smäller det säkert till!!!

Katterna och marsvinen har oxå varit ute hela dagen. Katterna har mest sovit medans marsvinen tuggat gräs i mängder ;-)

Belino och Nina

Nu sitter jag och latar mig i soffan. Edwin har precis somnat. Fliz är i sitt rum o Whille är ute... Blir att glutta på Körslaget o moffa godis ;-)

Myssockorna är på ;-)

Av Grynisen - 7 september 2013 09:12

Vädret ska vara härligt varmt, sista rycket innan ostadigt väder ramlar in nästa vecka...

Får se vad vi hittar på. Micke jobbar hela dagen, Fliz ska hämtas hos en kompis där hon sovit!! Kanske glassfika :-)

Borde tvätta de sista fönster oxå som jag inte gjort. Även plantera blommor som jag köpt.... jaja denna dagen kommer oxå rusa förbi

Av Grynisen - 2 september 2013 07:25

Måndag morgon och strax är det jobb och dagis.

Edwin morgonmyser i soffan en stund, härligt. Hade gärna gjort likadant ;-)Solen är på väg... så det blir nog en fin dag trots massa regn inatt!!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se