Alla inlägg den 6 februari 2008

Av Grynisen - 6 februari 2008 17:05

Jag stack lite tidigare från jobbet. Det fanns inget direkt att göra så jag kände att det kan vara skönt att gå en timme tidigare!


Jag åkte till ICA Maxi, gillar att strosa runt där. Utbudet är ju helt enormt så där hittar man alltid något kul *ler* så även idag. Dock köpte jag ingen spännande mat utan det blev en familjealmanacka. Jag har letat efter en sådan sen januari började... Det är en almanacka där man kan fylla i saker som händer speciella dagar för varje person i familjen *lite snurrigt förklarat* Vi har haft en sådan i flera år, perfekt överblick över månaden + att kunna se vad som finns planerat.


Jag hittade även ett par allvädersstövlar till Fliz. Med tanke på att det är allt annat än snö här i Göteborg så blev detta perfekt. Hon blev jätteglad.... De är cericerosa med rosa päls... jättefina :-) Kostade bara 79 kr, bra pris!


Passade även på att köpa semlor (JA IDAG IGEN) *svullafamiljen* Fliz o Whille bad om semla igår, jag hade inte köpt någon eftersom de inte brukar vilja ha... Fliz äter i regel bara mandelmassa och grädde medans Whille endast tar bullen *ler* Men det skulle aldrig funka att få de att dela på en semla... Så 4 semlor är inhandlade... det ska vi äta när Micke kommer hem!

Av Grynisen - 6 februari 2008 09:35

Det är precis vad en av mina bästa kompisar gör nu i Egypten, i Hurghada. Hon ringde mig precis och berättade hur jäkla härligt hon och familjen har det. De bor på ett Hotell som heter Coral Beach, ett All Inclusive... helt underbart!!! Hon vill inte åka hem.


Jag vill oxåååååååååååå.....


Här i trista Göteborg regnar det SOM VANLIGT!!! Det var som min arbetskamrat sa imorse när han kom. Han blev nästan orolig att det skulle hinna torka upp pga att det inte regnade när han gick ut med hunden :-) Men som tur var så började det regna... *HAHA*


Det varnars varje dag för översvämning varje dag runt om Göteborg... förra året hade vi jätteöversvämningar pga ihållande regn, och det verkar inte bli bättre i år...

Av Grynisen - 6 februari 2008 05:27

Så äntligen en dag som jag kan njuta av som sista dag, skön känsla.


Idag är tröttheten total. Jag är så trött, ont i huvudet och ögonen vill inte vakna ordentligt trots sminkningen. Åh vad jag gärna hade velat sova vidare...


Whille har redan vaknat, han ligger i soffan och tittar på Eurosport (tror jag) Om dryga kvarten ska lilla Fliz väckas. Jag hoppas att hon inte har så ont i nacken idag... Hon klagade inte så mycket igår kväll, så det kändes som om det vände.


Övriga dagen ser ut som en onsdag, möte klockan 13 och hemgång klockan 16!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards