Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Grynisen - 20 maj 2010 19:00

Idag var det mitt sista besök på Spec.MVC Efterkontroll och träff med läkaren som gjorde det akuta kejsarsnittet på mig när Edwin föddes.


Vi pratade igenom förlossningen och hon förklarade att kejsarsnittet blev (precis som jag och Micke redan förstått) pga att Edwin fick för höga värden av mjölksyra i sin lilla kropp. Läkaren tog prover två gånger på Edwins huvud när jag kämpade mellan de jobbiga värkarna. Första värdet va 4,1 och det andra värdet var 5,0. Gränsvärdet går vid 4,9. Även hjärtljuden gick ner rejält vid ett flertal gånger, så när de hade fått värdet på 5,0 och jag fortfarande inte var helt öppen så att Edwin kunde tränga ner i kanalen så vågade de inte vänta för att sen dra ut honom med sugklocka... Därav det akuta kejsarsnittet.


  

Första bilden på mig och ca 2 timmar gammal Edwin. Jag har precis vaknat efter kejsarsnittet och Edwin läggs vid mitt bröst. Vi ligger hud mot hud hela natten och han äter så fint.... Min älskade lilla pojke  ♥ ♥ ♥

 

Min läkare berättade oxå att hon själv tyckte det kändes tråkigt att behöva göra kejsarsnitt på någon som fött två barn vaginalt innan. Dessutom låg jag ju under Fragmin-behandling och det resulterade att jag var tvungen att sövas pga ev blödningsrisk. Detta visste jag ju om, men jag känner mig snuvad på min sista förlossning, helt klart :-( Men samtidigt så vet man ju aldrig hur en förlossning ska sluta, så alla möjliga vägar är möjliga.


Men jag och Edwin lever och mår bra, det är ju det viktiga i det stora....

Jag fick även göra besiktning av "underredet" och allt var så bra så. Även UL gjordes och snittet såg fint ut, livmoder såg oxå bra ut. Så jag gick därifrån med OK-stämpel i baken :-D


Känns konstigt och lite sorgligt, jag ska aldrig mer gå dit igen... Tycker så mycket om personalen där :-(

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards