Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Grynisen - 8 januari 2012 14:57

Det är inte lätt att få till en bra bild där färger ska synas på sitt rätta sätt märker jag. Vädret och motljuset gör att det är svårt att visa den lila färgen i mina gardiner.


Men ett försök med kameran istället för Ajfånen gjorde väl det lite bättre iaf :-)


 

Även bilden igår visar realtivt ok, men svårt att få ljuset att slå rätt...


Önskar nytt köksbord och stolar... är galet trött på detta trista i furu. Men så länge Edwin är liten så är detta bordet bättre. Ja med tanke på att han bankar i bordet osv... Bordet är ju redan märkt med Whille och Fliz upptåg i yngre åldern... Men om några år, då blir det snyggaste bordet och stolarna *drömmer*


Bredvid mig här i soffan sitter gos-Edwin. Han sitter och äter frukt, clementin och äpple. Det är favoritfrukterna just nu, även vindruvor så klart :-)


 

Följeslagaren Grävmaskinen är självklart sällskap ;-)


Jag har grejat lite mer här hemma idag, men några fönster blev inte putsade. Det är lättare med fönstrena när Micke är hemma, får skylla på det *hehe* Men alla barns sängkläder är tvättade + självklart lite kläder oxå. Sen dammsugning och lite annat krafs, ganska ointressant att läsa kan jag tänka mig ;-)


Nu ska jag bara njuta av söndagen tänkte jag. Micke jobbar till 17.30 så han är inte hemma än på en bra stund. Jag har tänt massa ljus, det lyser ju knappast upp från den gråa utsidan *vååååren kom hit* Tände även ett Yankee Candle-ljus, Orchard Pear. Älskar den doften *njuta* Trots att det är en höstdoft så funkar den när som helst hos mig :-)


Föresten, nästa vecka kommer vårens nyheter från Yankee Candle *SPÄNNANDE* Lovar berätta mer om de när jag packat upp de!

Av Grynisen - 8 januari 2012 09:04

Edwin är, precis som Whille var i samma ålder, väldigt få-ordig. Det kommer Mamma och Pappa... men sen är det egna ord och läten.


Edwin förstår otroligt mycket. Han visar tydligt att han är med på vad vi säger. Det är så kul att se :-)


Igår, på morgonen, så pratade jag om att vi skulle väcka Fliz. Då säger Edwin "shisha" (Felizia) Detta upprepade han flera gånger. Då förstod vi att det var just Felizia som han menade. Därefter pekade han på Whilles mössa och sa "ille" (Whille)


Såååå mysigt och roligt, nu börjar det komma ord, äntligen :-)


Edwin har ju många egna ord som han säger varje dag:


Memme - Telefon


Jäjje - Grävmaskin


Bllll - Bil


Da-daaa - Lastbil


Datten - Katten


Faffa - Farfar


Niin - Clementin


Bäppe - Äpple


Bebi - Bebis


Sen har han även ett eget språk där han pratar långa ramsor *fnissar* Ingen förstår men det låter otroligt roligt och charmigt!!!


 



Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards