Alla inlägg den 14 september 2010

Av Grynisen - 14 september 2010 21:27

Idag var det dax för Fliz att köra igång med fotboll igen. Hon slutade ju sin fotboll förra sommaren för hon inte tyckte det var kul. Men sen någon vecka tillbaka så har hon pratat om att hon vill börja spela igen.

 

Jag, Fliz och Edwin gick ner till fotbollsplanen vid klockan 18. Whille var redan där nere och spelade fotboll med kompisar.

 

Regnet hängde i luften, det var ganska blåsigt och ca +15. Innan vi gick så satte jag i Edwins åkpåse i vagnen, det är jag väldigt glad för nu i efterhand :-)

 

Fliz välkomnades av två manliga tränare och hon sprang med i gruppen. En av Fliz klasskamrater var oxå där och tränade så det gjorde nog allt ännu enklare. Fliz är allt annat än blyg iofs, men det är alltid lättare när man känner någon!


  

Fliz laddad för fotbollsträning!


  

Whille håller koll på sina bollar


  

Solstrålen i vagnen

 

Ungefär efter ca 20 minuter kom regnet *SUCKA* Först sånt där smådroppande, och det är helt ok tycker jag... Men helt plötsligt började det TOKREGNA :-( Såååå irriterande!!!!

 

Där stod jag, utan paraply naturligtvis. Jag drog på regnskyddet på Edwins vagn och gick mot klubbstugan för att få lite skydd mot regnet. Men det gick väl sådär... Jag blev JÄTTEBLÖT, och Edwin började tröttna på att sitta inburad i vagnen.

 

  

Ser ganska mysigt ut.... men inte för länge tyckte Edwin

 

Det var bara att dra upp vagnen för trapporna och in i klubbstugan. Där fick jag gå runt och bära Edwin, och han är ju inte den lättaste lillfis längre *ler* Men men... han skrek ju inte iaf :-)

 

Lagom tills vi skulle hem så lugnade regnet ner sig och det kom bara lite droppar, skönt!!! Däremot var Edwin jättetrött och tyckte det var supertrist att vara i den... Ni anar väl hur promenaden hem lät *suckar lätt*

 

Fliz tyckte att det var jättekul att börja fotboll igen, jag är jätteglad för hennes skull.

Av Grynisen - 14 september 2010 21:20

Maken kom precis hem från jobbet och han hade med sig....


  

MOROTSKAKA-MUFFINS

 

Nu är det soffmys och lite koll på TV4 och partisnacket!!!

EGO

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards