Direktlänk till inlägg 19 april 2012
För några dagar sen så mumsade vi på god äpplepaj med rårörd vaniljsås!
Testade att göra smulpajen med havregryn, kokos, socker och mjöl + smör. Sen ringlade jag på lite sirap innan den skulle in i ugnen. MYCKET GOTT!!! Väldigt gott med kokossmaken i degen :-) Det kan jag rekommendera!
Sen provade jag att göra rårörd vaniljsås. Oj oj så gott det var :-) Här blir det ingen köpe-sås längre *HAHA* Jättegott att göra egen och så enkelt sen. Prova ni med!!!
Rårörd vanijkräm 6 portioner:
3 äggulor
3 msk florsocker
1 msk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
Blanda äggulor, florsocker och vaniljsocker, vispa detta pösigt. Vispa sedan grädden och blanda den med äggsmeten, rör ihop allt till en tjock kräm. (Lånad från Linnéas Skafferi)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 | |||
9 | 10 |
11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 |
27 | 28 |
29 |
|||
30 | |||||||||
|