Alla inlägg under september 2008

Av Grynisen - 10 september 2008 19:35

Riktigt ruggigt ute. Graderna har stannat runt +10 idag, är det ett tecken på att hösten börjar ta över tro?


Full fart på jobbet idag, är totalt slut. Kände redan vid klockan 9 idag att vad mysigt det ska bli att komma hem, sätta sig i soffan, kopp te på bordet och inlindad i fleecefilten :-) Detta kommer att ske om ca 20 minuter!!! Underbart.... min längtan är över!!!


Natten till idag har jag sovit bättre, jättekönt. Mitt kliande är kvar dock i betydligt lugnande sätt på armarna. Mickes akupunktur ser ut att hjälpa *glad* Nu är det bara halsen kvar, där vågar jag inte leka nåldyna *fnissar* Men jag ska ringa till en hudläkare imorgon och se om jag kan få en tid relativt fort. Privatsjukvården brukar ju ha lite fler luckor än allmäna sjukvården....



Av Grynisen - 9 september 2008 22:17

Elva nålar satte Micke i min högra underarm. Detta ska göra så att blodet kyls ner. Enligt det österländska så betyder mina eksem att det är hetta i kroppen, och då måste det kylas ner.


Jag hoppas så mycket att detta hjälper. Kliar ju sönder mig :-( Jag har tre ränder med blodutgutelse nu på högerarmen pga mitt kliande!!!


Jaja...


Häftig bröllopsdag va *skrattar* Panikkliande, suckande åt puckon till människor och en massa annat. Tänk, för 8 år sen idag, då var det ett annat ljud i pipan. Då behandlades jag fortfarande med respekt och för den jag var/fortfarande är, medans idag.... finns inga ord.


Nu ska jag luta mig i soffan lite innan sovtiden drar igång....



Av Grynisen - 9 september 2008 19:23

Hmmm den där tabletten hjäpte inte mycket, inte under natten iaf. Jag vaknade minst en gång i timmen och klådan än KATASTROF *morr*


Nu har kliet på halsen och nacken blivit riktig eksem. Det är skrovligt, rött och kliar massor. Syrran har tydligen nån kortisonsalva hemma som jag ska få låna, mina egna är för svaga :-(  Frågan är bara när vi ska kunna fixa det.... vi jobbar ju om varandra!


Som jag skrev igår så kanske det är kanske en eller flera orsaker till varför detta händer med min kropp. Dessutom hann jag bara jobba en stund idag så fick jag återigen verkligheten slagen i ansiktet, verkligheten där jag inte vill vara med. Svårt att uttrycka här när jag inte vill blotta mig. Men en nära person till mig har återigen visat hur lite jag är värd.... Sannslöst!!! Personen är inte värd mina tårar, så återigen trycks känslorna in i ett litet fack där de ligger och långsamt kvävs, hoppas jag!


Det jag vet är att mina barn ska ALDRIG behöva uppleva en bråkdel av det som jag har gjort....



Av Grynisen - 9 september 2008 06:25

Det är det magiska fina datum då jag och Micke blev man och hustru :-) Det var en jättefin dag med både sol och värme.


Tänk att det är 8 år sen idag... och 9 år sen vi blev tillsammans!!! WOW :-)


Vid den här tiden för 8 år sen sov jag hos min mamma i väntan att bli iklädd brud *minnen*


Jag älskar dig Micke

Av Grynisen - 8 september 2008 22:15

Nä det verkar inte så.... Min klåda som jag tidigare gnällt om blir inte bättre. På flera olika håll diagnostiseras min klåda som "stress-symptom" vilket jag har svårt att relatera till själv. Jag är allt annat än stressad, jag försöker verkligen att ta dagen som den kommer, inom rimliga ramar självklart. Men det kan ju vara min dåtid som kommer ikapp.... en inre stress som jag själv inte känner av än


I ett sånt här läge önskar jag att jag hade ett lösenord på denna blogg... Jag har upplevt så mycket i mitt liv som jag skulle vilja skriva om men avstår pga att det blir så personligt.


Kanske är det så att verkligheten håller på att hinna ikapp mig... Jag känner dock inget av det själv, förutom förbaskad klåda. Men rädslan inom mig finns, för vad händer den dagen jag verkligen accepterar det jag upplevt, sveken jag fått ta, tårarna jag tvingat gömma.... Det vet jag ju inte.... Samtidigt så tycker jag att jag har hanterat mitt liv bra. Har valt bort en del nära människor i mitt liv just pga att slippa bli sårad, ledsen och arg. Men kanske har jag hanterat de känslorna fel!?!?!


Jag vet inte.....


Det jag vet är att jag inte mår bra men tror ändå att jag mår bra... ja ni hör ju själva hur konstigt det låter...


För en dryg timme sen tog jag en receptbelagd tablett som förhoppningsvis ska hjälpa mig mot klådan. Den ska även vara sk lugnande :-) Men jag är lugn... jättelugn....


Fortsättning följer...

Av Grynisen - 8 september 2008 19:00

Där är vi redan på jobbet. I morse var jag och en kollega till mig på besök på Orrefors utställningsvåning i Göteborg. Åhhhhh så mycket fint det fanns... ***om jag hade obegränsat med pengar**** Där fick vi sätta oss och planera vilka produkter som vi skulle satsa på till jul.


Vi kom fram till lite olika beroende på kunder, men samtidigt så måste man ta hänsyn till att en vara får max kosta 320 kr + moms för att det ska kunna dras av.


Men jag tror vi fick fram några riktigt fina saker till ett bra pris :-)


Väl tillbaka på jobbet så hade vi två leverantörer till att träffa idag *phuuu* Det är fullt av planering nu inför jul. Man tycker ju själv att det är ett tag kvar, men det är det ju inte enligt handeln.... Om en månad så kommer det vara pyntat på alla IKEA-varuhus tex, det ni ;-) Så nu är det bara att köra på!!!



Av Grynisen - 7 september 2008 22:37

Hittade en lista som jag snodde med mig. Den som vill gör såklart samma sak. ;)


3 saker jag gör när jag vaknar:
- Stänger av klockan (om det är jobbdag)

- Går på toaletten

- Sätter i linserna


3 saker jag måste ha under dagen:
- Mat

- Barngos med mina barn

- Bloggstund :-)


3 personlighetsdrag på mig:
- Snäll

- Öppen

- Mån om människor


3 saker jag gärna ägnar mig åt:
- Mina barn såklart

- Shoppar (när pengarna finns)

- Surfar (internet alltså)


3 saker jag är rädd för:
- Att något ska hända min familj

- Emellanåt döden :-(

- Läskiga kryp (modell större)


3 saker jag drömmer om:
- Att bli ekonomisk oberoende

- Att vi ska kunna åka till Thailand igen

- Att få leva ett friskt och rikt liv länge länge...

Av Grynisen - 7 september 2008 20:24

Ja jag jobbar ju inte där längre ****SUPERSKÖNT**** men jag måste erkänna att det är kul att åka dit och shoppa ibland.


Idag har det blivit skrivbord, hurts och stol till Whilles rum, det blev kanonfint. Dessutom köpte vi nya sofföverdrag till våra soffor i storarummet, vilket lyft. Vi hade vita soffor, som inte var så vita längre *hmmmm* Idag blev det brun-beige.... WOW så snyggt :-)


Dessutom blev det lite blommor, värmeljus och matskålar till katterna.


Nu har vi monterat och fixat hemma, det blev jättebra!!!


Åhhh vad nöjd jag känner mig. Nu ska jag sätta mig i soffan och bara njuta av fint storarum och lukten av nytt :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards