Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Grynisen - 4 maj 2008 17:48

Jag och barnen åkte iväg en stund förut. Barnen hade egna pengar som de ville handla för i leksaksaffären. Whille fick ju pengar när han fyllde år, och Fliz hade lite i sin plånbok som hon oxå kunde använda.


Whille hittade, till sin stooooora lycka, en helt set med Star Wars olika lasersvärd. I det paketet fanns allt för att kunna bygga de olika svärden som används i filmerna. Fliz hade inte lika mycket pengar men ville bara köpa nytt Play Doh, sen hittade hon ett hopprep som hon oxå ville ha.


Därefter blev det lite handlande till kylskåpet!!!


Väl hemma drog jag igång grillen. Skivade fläskfilé och kryddade upp den ordentligt. Till den grillade fläskfilén gjorde jag en ljumen couscous-sallad med skivad avocado, paprika, morotsslantar och strimlad rödlök. I detta blandade jag i lite olivolja och pressad citron *mums* För att komplettera hade jag även lite köpt potatissallad!!!


Nu senare i eftermiddag har jag och barnen suttit ute på vår blivande altan. Vi har blåst såpbubblor och njutit i solen en stund, riktigt härligt!!!

Av Grynisen - 4 maj 2008 10:53

Det är jag i ett nötskal *suck*


Nu har jag iaf deklarerat. Absolut inget konstigt mer än att komplettera med reseavdrag till och från jobbet. Ända har jag dragit ut på det tills idag, och det är likadant varje år!! Förstår inte varför....


Resultatet av deklarationen blev positiv iaf. Jag får en hel del pengar tillbaka och det passar perfekt då vi ska fixa iordning tomten. Köpa jord, så gräsmatta och ev. köpa singel (småsten) till garageuppfarten och gången till dörren. Där till ska även en altan byggas... Det kostar att ligga på topp :-) Det är ju så jäkla dyrt med allt sånt här.... Vi får väl se hur långt pengarna räcker, vill ju gärna ha lite semesternöje med familjen oxå!!!


Jorden till blivande gräsmattan har vi räknat med en kostnad på närmare 10.000 kr *suck* Trista pengar.... men man bör ju ha en gräsmatta till sitt nya hus va!? *ler* Det är bara att gilla läget...

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards