Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Grynisen - 10 augusti 2008 19:06

Linserna sitter i ögonen idag, först gången på tre hela låååånga veckor!!!!


Imorgon blir det snygge-sminkningen till jobbet. Såg ju ut som ett ras det sista på jobbet så en bättre sminkning imorgon gör ju ett trevligare intryck :-)


MEN....


Jag måste klippa mig. Har HÅRÅNGEST... Ni som känner mig och har läst min blogg länge vet hur styrd jag är av mitt hår. Just nu är det alldeles för långt, tråkigt och ofrisyrigt :-( Dessutom måste jag hitta en BRA frisör som inte kostar allt för mycket.... Jag vill klippa mig i ny rolig och busig frisyr, en frisyr som är rolig att göra iordning, som blir ännu snyggare när jag har färgat det!!!!


Undrar  bara när jag ska hinna klippa mig, jobbar ju fel tider denna och nästa vecka, dessutom måste jag ju HITTA NÅGON som är duktig till ett vettigt pris *suckar*


Hårångest.... absolut det värsta jag kan ha..... :-(

Av Grynisen - 10 augusti 2008 18:22

Det blev en sväng till Borås idag igen. Tråkigt väder och allmänt trist kände jag. Så barnen, jag och syrran åkte till simhallen, åkte vattenrutchkana, badade bland vågor och i bubbelpoolen :-) Härligt!!!


Fliz tuffade till sig idag, hon hoppade från trampolinen ner i det flera meter djupa vattnet *rysa* Det är modigt tycker jag, hon är ju trots allt bara 5½ år. Whille däremot hoppade och gjorde volter, inget är för farligt för honom  *ler*


Just nu är jag trött, riktigt trött faktiskt. Ska mysa ner mig i soffan med barnen en stund och bara vara....

Av Grynisen - 10 augusti 2008 09:14

Åter igen en känsla av höst... Bara +13 grader ute och regn som obehindrat droppar från en grå himmel. Usch....


Barnen sitter och myser vid tv:n under varsin gosig fleecefilt. Jag ska strax göra mig en kopp te och mysa dom. Micke har åkte iväg för sin andra dag i kampsportens tecken.


Imorgon vid den här tiden är jag på jobbet. Vaknade till vid klockan 7 och 7.30 idag och självklart tänkte jag på morgondagen. Självklart trivs jag på jobbet, men ledighet och sovmorgon är ju alltid skönare. Jag har även drömt om jobbet inatt *fnissar* Om saker som måste göras imorgon när jag kommer dit osv...


Jaja... Får njuta lite extra idag...

Av Grynisen - 10 augusti 2008 01:11

Imorgon kan vi inte nattsudda med Greys, det är ju måndag och jobb dagen därpå. Vi har hela säsong 3 kvar och det innebär 26 avsnitt. Detta trodde jag att vi hade i morse. Men jag hade ju missat en skiva på säsong 2 där det fanns ytterligare 4 avsnitt. Så de har vi sett.... Gripande och sorgligt, precis som när det visades på tv.


Hunden Doc avlivas och Denny dör.... Så fruktasvärt sorgligt, magkänslan gör ont och ögonen svider...


Dax att lägga sig iaf.... sova en sista sovmorgon.

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards