Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av Grynisen - 28 augusti 2008 22:17

Sitter och tittar på näst sista avsnittet av Hells Kitchen. Gillar verkligen Gordon Ramsey, tror att jag har sagt det förr i bloggen. Han är det mest ilskna kock jag sett men samtidigt så är han en av de kockar som gör den godaste maten, har de finaste restaurangerna och respektfull personal. Jag skulle så gärna vilja besöka en av hans restauranger :-)


När Hells Kitchen är slut så måste jag verkligen lägga mig. Imorgon ska jag upp senast klockan 5.15, väcka barnen klockan 5.45 och sedan lämna på fritids runt klockan 6.30 För ett år sen och fram till i början på februari var det så här barnen hade det mån- fre och jag är SÅ GLAD att de normalt sett inte behöver ha det så längre.


Micke är iväg på Akupunktur-läger med skolan, de åker till Öland en gång om året i slutet på sommaren, så även i år. Så jag är gräsänka till på söndag vilket oxå innebär att jag lämnar barnen imorgonbitti. Men det är ju som sagt bara i morgon, sen har vi helg tillsammans. Det känns skönt :-)



Av Grynisen - 28 augusti 2008 20:11

Ja nu är jag igång *fnissar* Jag hade ett BEGÄR inom mig som muntrade upp köp-jävulen i mig! Är så shoppingsugen och är man hemma är det riktigt svårt att kunna kunna göra det om man inte knappar lite på t ex H&M!!!


Det har jag gjort nu. Så nu har jag beställt kläder till mig ***WOW*** (brukar alltid glömma mig själv), till Micke och barnen så klart :-) Blev ju kanske inte den nättaste summan *ler lite* men det är ju MASSA roligt!!!!


Vad gör man inte för att göra sig själv lycklig en stund :-)

Av Grynisen - 28 augusti 2008 17:20

Ett bra läkarbesök med en alltid lika bra läkare. Att gå privat är verkligen att rekomendera :-) Fliz läkare är mycket noggrann och bryr sig inte alls om att alla tester kostar pengar eller liknande.


Idag har vi iaf tagit ur mjölk ur Flizans kost. Hon ska inte ens dricka laktosfritt. Men yougurt, ost, smör osv fortsätter vi med, det är endast "drick-mjölken" hon ska vara utan i en månad.

Dessutom ska en massa tester tas igen. Fem olika bajsprov (återigen koll efter Helicobacter och även olika amöbor), urinprov (togs idag), glutenprov, fem andra blodprover som jag inte vet vad de betyder när jag tittar på remissen!!!


Dessutom ska hon inte ha för fiberrik föda, just för att tarmarna ska få vila. Så inte för grovt bröd, inte fullkornsmakaroner osv. Dessutom tyckte läkaren att vi ska lite mer fett i Flizens mat, just för att hon ska bli mätt lite fortare och på så sätt får tarmarna arbeta mindre...


Det känns så skönt att bli tagen på allvar. Fliz ska verkligen få lov att må bra i sin mage. Det känns som om det går åt rätt håll.

Av Grynisen - 28 augusti 2008 05:58

Idag ska vi på fortsatt utredning ang Fliz lilla mage. Hon har ju haft problem länge. I våras hittades ju även helicobacter i magen vilket gjorde att hon hade mycket ont. När vi gjorde ett nytt prov i juni så visades det att helicobacterna fanns kvar i magen trots medicinering. Då sa vi att vi avvaktar lite för att se hur Fliz mår. Självklart ingen bättring, så förra veckan lämnades ett nytt prov in och igår när sköterskan ringde så fanns INGA helicobacter!!!! KANON.... men varför har Fliz fortfarande ont??? Sköterskan sa att lilla Fliz förvånar dem oxå eftersom helicobactern helt plötsligt är borta...


Så där är vi idag. Jag vill iaf allergikolla henne idag, eller få remiss iaf för att se så hon inte har ont av gluten eller laktos. Sen vill jag att så många tester som möjligt ska göras för att utesluta hemska sjukdomar *orolig*



Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards