Alla inlägg under mars 2009

Av Grynisen - 22 mars 2009 16:50

Idag är det ju min dag, min födelsedag. Den har varit den bästa på flera år. Då handlar det inte om presenter utan om att känna att man är omtyckt och älskad.


Syrran och svågern kom till oss redan igår, vi avverkade en smaskig ostbricka och vin till Robinson och hade en trevlig kväll.


Imorse firades jag med rejäla toner av "JA MÅ HON LEVA" till frukosten :-) Jag fick jättefina saker och jag blev varm ända in i det innersta...


Tack min älskade make och barn, min underbara syster och svåger.


ÄLSKAR ER OTROLIGT MYCKET!!!!



Av Grynisen - 18 mars 2009 07:49

Önskar sååå att jag var ledig, fick ta en lång promenad själv, musik i öronen och massor med frisk luft :-)


Men idag blir det jobb igen fram till klockan 18.15 Men det känns bra ändå...


Fliz ska på utflykt idag på förmiddagen, ut i skogen och fika med sin klass. Detta görs varje onsdag from idag, mysigt!! Så idag har Fliz med sig festis, banan, 3 ballerinakex. Räcker alldeles utmärkt, en stund därefter är det ju lunch i skolan.


I övrigt ser dagen helt vanlig ut, skola, jobb, hem :-)

Av Grynisen - 17 mars 2009 21:35

Ja jag muttrar på min mobil som har fått ett eget liv.


Imorse funkade den som vanligt, men när jag kom till jobbet och skulle skriva sms till Micke så började den göra saker själv i menyerna. Den skickade iväg sms till olika människor i telefonlistan, hoppade runt själv i menyerna. Det är precis som om någon annan styr den....


Micke har testat att totalrensa den och återställt, men den lever fortfarande sitt eget liv *suck*


Jag har laddat min gamla mobil nu så den får jag ha tills jag varit iväg och köpt en ny. Jag kan lika gärna byta mobilen eftersom jag haft den bindningstiden ut nu, men samtidigt känns det lite onödigt med tanke på att jag ändå trivdes med mobilen.....


Jaja... patetiskt att bli arg på döda ting, men det blev jag idag...

Av Grynisen - 17 mars 2009 07:54

Alldeles nästan på språng till skolan och jobbet.


Idag har jag leverantörsmöte med Yankee Candle :-) Dock är det inga nyheter utan bara besök. Nyheterna är väl på väg inom en månad, de luktar såååå gott!!!!


Min hårfärg blev toksvart igår *HAHA* Trots att det är Dark Mocca. Men jag är nöjd, ser lite blek ut bara. Får väl fjäska lite med nått solarie, måste få annan hudton än vit/lila/rosa känner jag...

'

Ha en trevlig dag bloggläsare

Av Grynisen - 16 mars 2009 19:39

Ja det är min hårfärg om en stund. Sitter med färg i håret och det är "Dark Mocca" som jobbar på mina hårstrån. Den färgen blir så gott som svart, snyggt!!!


Jag har fixat pannkakor till barnen när jag kom hem, en maskintvätt körs just nu och barnen leker med marsvinen. Om dryga halvtimmen börjar lugnet, då ska barnen lägga sig och jag ska koppla av vid tv:n.


Jobbdagen har varit bra, fått en del gjort. Nya artiklar igen som gjort sin entré idag. Alltid spännande att se hur kunderna reagerar.


Med tanke på det som hände med grannen igår så är jag ännu mer säker på att jag inte vill bo kvar i huset. Både jag och Micke har ju känt så i över ett år. Däremot har vi inte kommit längre än att vi tittat på lite andra hus då, men nu maler tankarna... Vi har inte bråttom att flytta, men plan B måste skrida till verket. Vill inte spendera min lediga fritid med att undvika idioter vid sidan av mitt hus.


Nä... ska kolla upp lite tomter. Vet ett ställe som är intressant att bo på. Micke ska åka till Lantmäteriet nästa vecka... Som sagt, ett långt projekt, men kanske nått positivt att se fram emot i slutändan.


Nu ska jag hänga lite tvätt, ladda en ny maskin och greja lite till innan barnen ska sova.

Av Grynisen - 16 mars 2009 06:51

Min sena vecka denna veckan, barnen lämnas först kvart över åtta. De får sova lite längre, men självklart gick Whille upp klockan 6.35 ändå. Konstigt det där... Fliz sover gott iaf!!!


Irriterar mig fortfarande på det som inträffade igår. Det stör mig så otroligt att han är vår närmsta granne, att man ska ha sånn otur :-(  Så länge vi bor här så får vi ju snällt acceptera att det är så, bara att hålla sig till baksidan av tomten så framför allt barnen inte får mer skäll eller annat...


Nä nu ska jag ta och fixa till mig lite, sminka på ett ansikte, sätta på en frisyr osv :-)


Ser fram emot en bra dag på jobbet...



Av Grynisen - 15 mars 2009 19:33

Behöver jag säga att jag och gubben rök ihop, gubben = en granne


Möte hemma hos oss idag, gubben hejade inte ens på mig. Skit samma tänkte jag, bryr mig inte. Jag satt med under mötet, även om jag inte sa så mycket.


Sista punkten blev då startskotten på diskutionen. Jag skrev ju nämligen i mailet som gick ut när det frågades om mötet kunde vara hos oss, "att vi har barnen hemma så ni vet, det är ju inte alla som gillar barn"


Min tanke med de orden var just att gubben skulle ta åt sig, han har ju skrikit och gapat åt mina barn under de två somrar som vi bott här.


Så gubben sa iaf att han undrade vad som menades med mailet. Jag sa då tydligt att det var jag som skrivit det och varför, dessutom att det var upp till var och en att ta åt sig vilket tydligen du har gjort. Gubben hade ju INTE tagit åt sig sa han, konstigt tänkte jag med tanke på att han var den ende som muttrade. Men gubb-jäveln hade ju aaaaldrig bett barnen dra åt helvete eller hotat de. Men i nästa sekund så kommenterar han att  mina barn springer in och piper så fort det är något.


Jag sa till honom att mina barn ljuger inte och mina barn kommer inte på ordfraser som att dra åt helvete.... men det gjorde de visst, enligt honom.


Han var såååå arg, jag med *HAHA*


Nää usch.... Här kan man fan inte bo kvar. Ha en idiot till granne, räcker ju med de andra rötäggen som vi fick stämningen av :-( Vad fan har man gjort för att förtjäna att få rötägg till grannar.


Ska tillägga oxå, vi har trevliga grannar med, men rötäggen tar ju överhand. Man kanske ska ringa Aschberg och hans program om grannar som bråkar *ASG*

Av Grynisen - 15 mars 2009 11:50

Jag skulle behöva en extra dag ledig med tanke på allt som ska göras idag....


Fotbollen har vi ju redan avverkat idag, klockan 9.00 satt familjen samlad i gympasalen och tittade på Whille som tränade.


Nu jobbar Micke, akupunktur på en kund. Det är klart vid klockan 12. Då ska vi städa hos marsvinen och fixa lite annat. Vid halv två får vi besök av de som ägde marsvinen innan. Dessutom ska Whille fixas, han ska på kalas IGEN....


Jag ska in till stan runt klockan 15 för att träffa en kompis, vi har inte träffats sen ca 7 år tillbaka.... oj oj oj. Vi gick i samma klass på gymnasiet...


Sen ikväll har vi områdesmöte hemma hos oss. Vi fyra hus som bor närmast ska ha möte *suck* Då kommer även vår mindre trevliga granne hit, han som alltid skäller på barnen.... hur kul är det!?


Gillar inte sånna här dagar....

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards