Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Grynisen - 11 januari 2010 17:15

Ja äntligen är det vardag på riktigt igen. Idag började skolan igen för Whille och Fliz vilket inte är en dag för sent :-)


Whille har längtat sen julafton efter skolan och kompisarna, Fliz är ju totala motsatsen. Hon tyckte inte alls det skulle bli kul att gå till skolan.


Själv känner jag "ÄNTLIGEN TILLBAKA TILL RUTINERNA" med allt vad läggning, trötta barn, tider osv. Barnen har somnat sent många kvällar under detta jullovet, inte för att de har lagt sig sent, utan för att de inte är tillräckligt urlekta och trötta i kroppen. Igår kväll var samma sak, självklart låg det säkert lite pirr i magen över att komma till skolan oxå. Men Whille somnade efter kl 23 och Fliz närmare kl 24. Det är liiiiite för sent... Dessutom är det ett evigt tjat om att de inte kan sova, spring i trappen, jag måste kissa mm mm.


Ikväll är ser jag fram emot att de somnar runt kl 20, lagom till mitt TV-tittande


Micke har börjat sitt nya jobb idag, även han hade svårt att sova inatt. Men jag hoppas att han kommer in i rutiner osv snart...


Jag har även haft min första "ensamma" havandeskapsdag. UNDERBART!!!! Det har trots massa måsten varit lugnt, tyst, inget tjat osv osv.... HÄRLIGT!!!


Julen har ju oxå fått sig en utröjning idag *phuuuuu* Alltid lika trist att plocka bort, det blir mörkt och tråkigt i alla fönster. Det får nog bli inhandling av några lampor, iaf till vårat sovrum och till vardagsrummet.  Jag vaknade ju tidigt idag (igen), redan kl 3.40, så vid halv sju började jag plocka ihop alla tomtar som fanns på nedervåningen. De fick stå på köksbordet!!! Sen efter min klippning så var det bara att packa i alla tomtar och annat bröte i tre flyttkartonger... Ja ni fattar ju att vi har en del julpynt ;-) Ljusstakarna har jag plockat ner nu i eftermiddag, därav det toktrista och mörka utseendet... Granen får stå kvar lite till, den tappar inga barr och är jättefin.


Jag varken hinner eller orkar göra klart allt idag. Övervåningen får barnen hjälpa mig med imorgon efter skolan, då kan de plocka ner alla tomtar och jag kan packa ner i den sista flyttkartongen.


Imorgon ska jag även hänga upp mina nya köksgardiner som jag köpt på Ellos. Jag hoppas att de är lika fina som de ser ut på nätet.... det är ju alltid en chansning att beställa saker. Men annars får jag väl skicka tillbaka de igen.

Nä nu får jag fortsätta här hemma, strax ska jag steka pannkakor så barnen blir mätta och belåtna innan läggdax :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards