Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Grynisen - 21 mars 2008 23:23

Japp, men inte för påskmat... O nej!!! Imorgon blir det grillat, för det ska vi ha även om det snöar ännu mera :-)


Fläskfilén är uppskuren, lagd i hemmagjord marinad gjord på olivolja, hackad vitlök, balsamvinäger, paprikapulver och lite annat... Den luktade gott så jag antar att den kommer smaka kanon imorgon!!


Till fläskfilén blir det en god krämig potatisgratäng, en härlig sallad och nått gott att dricka!! Efterrätten... min special *blink*


Imorgon är det den 22 mars... en stor dag ;-)

Av Grynisen - 21 mars 2008 18:20

Jag fattar inte att man kan samla på sig så mycket skit på 1½ år, det är ju så länge som vi har bott här *ler* Jag har slängt två påsar med skräp (leksaker och annat) från Flizans rum, Micke har röjt färdigt i massagerummet. Han (familjens ekorre) fick slängt 4(!) påsar... alltså vad är det han sparar på!?


Sen har det städats rejält... dammats, dammsugats och torkat golv. Whilles rum är fortfarande kvar att rensa, han var ute och åkte pulka så jag ville inte dra in honom för att han skulle vara med. Han vill vara med och rensa i sitt rum just för att han vill ta bort sådana saker han vuxit ifrån, då ska han självklart få vara med och göra det!


Vi har även hunnit  med att ta fram porslinshönor som man kan fylla med godis, tagit fram lite påskpyssel som barnen gjort tidigare år. Så nu syns det att det är påsk här hos oss!!!


Vi var iväg förut och köpte godis till påskkärringar och påskgubbarna som kommer och knackar på imorgon. Ett stort ägg med godis finns i hallen för våra besökare :-)


Nu ska vi strax ha fredagsmys. Micke har laddat med STORA GODISSKÅLEN, precis som om barnen inte kommer få mycket imorgon *hmmm* Micke är familjens godisgris ;-)

Av Grynisen - 21 mars 2008 08:27

Det började snöa igår kväll runt klockan 20, det snöar fortfarande...


Vi hade ju snö kvar sen i tisdags men nu är det MYCKET snö... Jag måste säga, trots att jag vill ha vår, att det är roligt att snön kommer. Helt perfekt inför Påsklovet som precis börjat. Tänk vad kul alla barn kan ha nu :-) Mina barn är så laddade för pulkaåkning och snögubbebyggande!!! Vi ska även göra snölyktor ikväll som vi kan tända.


Bilden är tagen från baksidan på mitt hus ungefär klockan 8 idag på morgonen....

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards