Direktlänk till inlägg 18 december 2011
Jag har precis provat nått nytt för min del, nämligen att göra revbensspjäll till Julafton. Det som är så bra är att man kan koka revbenen flera dagar innan och sen ta fram lagom till Julafton. Då gör man det sista i ugnen innan servering, perfekt :-)
Jag har gjort en buljong på rödvin, köttbuljong, ingefära, vitlök och pepparkorn. Revbenen ska ligga i spadet och sjuda i ca 1,5 timme. Får ju kolla så att köttet är klart genom att det släpper från benen.
Spännande att prova nått nytt :-)
På Julafton kommer det serveras så då hoppas jag verkligen att det smakar gott *ler*
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 | 16 | 17 |
18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | ||||
|