Alla inlägg under februari 2008

Av Grynisen - 5 februari 2008 18:14

Jag hade verkligen idétorka om vad som vi skulle äta. Jag hade ingen lust att laga något så tillslut blev det bakad potatis med lite skinkröra. Detta ville inte Whille ha så han tog flingor och mjölk istället....


Gott var det iaf :-)


Nu sitter barnen och bubblar, massa skum, bubblor och musik. De har jättekul! Men strax är det dax för dom att komma upp, se lite barnprogram innan sovatajm som är senast klockan 19.30

Av Grynisen - 5 februari 2008 15:26

Flizan hade väldigt ont i sin nacke imorse, ja även igår kväll. Hon fick somna med vetekudden runt nacken igår, det gillade hon. Men imorse så hade hon fortfarande ont, och hon ser stel ut.


När jag lämnade henne på dagis så blev hon väldigt ledsen, det är något hon aldrig brukar vara när jag lämnar. Jag ringde dagis idag senare på dagen och då var allt ok iaf, skönt.


Nu är vi hemma, jag slutade ju kockan 14 idag. Jag köpte med två nya filmer som Fliz kunde koppla av till nu. Så nu tittar hon på den ena, liggandes i soffan med vetekudden om nacken.


Micke tränar idag så han hinner inte massera henne, men jag ska försöka massera in lite lavendelolja nu när hon är vid tv:n, så får Micke titta på henne imorgon när han kommit hem.


Hon har inte varit ledsen sen jag hämtade henne på dagis, men hon har ont säger hon... Undrar vad det kan vara!?

Av Grynisen - 5 februari 2008 09:47

Idag får vi äta semla med gott samvete! Jag tjuvstartade ju igår, och jag blev så där äckligt mätt... det låg ju inte med i planeringen. Men idag är jag på banan igen, så till lunch får vi alla på jobbet semla *MUMS*


Jag kommer ihåg när jag var liten så åt jag alltid semla på fettisdagen och just bara denna dagen. Annars fanns det inte att köpa. Idag är det ju väldigt annorlunda, då kan man ju köpa semla direkt efter jul... Lite synd att man inte håller lite på traditionerna, just för att det är tradition och att det ligger ett budskap bakom i form av just sista dagen före fastan.


Många äter ju semlan med varm mjölk, det heter väl hetvägg då om jag inte minns fel. Jag provade det när jag var liten men jag måste säga att en blöt varm bulle är inte min favorit... Jag vill äta semlan precis som den är, gärna med en god kopp te.


Så till lunchen vet ni vad jag gör :-)

Av Grynisen - 5 februari 2008 05:22

Ännu en härlig morgon med vetskapen om att det är sista tisdag jag går upp klockan 5.01 Dessutom kommer mina kommande tisdagar vara min lediga dag *ler* Då är barnen en stund på skola och dagis, sen har vi simskola och en skön dag tillsammans, inte helt fel!


Barnen sover fortfarande, men snart är det dax. Själv känner jag att jag gärna hade sovit ett tag till, är trött idag. Jag får försöka lägga mig i tid ikväll, senast klockan 22.


Idag slutar jag klockan 14, härligt. Denna dagen blir en bra dag, det känns så iaf :-)

Av Grynisen - 4 februari 2008 20:20

Ja det är ju egentligen dagen före dopparedagen för semlorna *ler* Men jag kunde inte hålla mig mera, idag köpte jag semla till mig och Micke *MUMS*


Snart ska vi dricka te och äta semla, årets första för min del. Micke har mumsat i sig någon innan tror jag på jobbet. Men jag har varit ovanligt duktig. Annars brukar jag och Micke ha käkat runt 4-5 stycken när fettisdagen kommer *ler*


Imorgon blir det semla på jobbet, hörde en chef viska det idag.... så jag har turen att få njuta en gång imorgon oxå!

Av Grynisen - 4 februari 2008 17:03

Smeten står och drar sig, snart är det dax för att steka ett gäng med pannkakor... Barnen älskar ju det och det blir en bra kvällsmat idag känner jag. I vanlig ordning serveras pannkakorna med sylt, socker, sirap eller glass. Endast ett alternativ är tillåtet!


Dagen i övrigt har flytit på i lugnets tecken, trist. Dagarna blir så otroligt långa när man bara väntar på att klockan ska gå. Jag stack hem en timme tidigare, det var riktigt skönt!



Av Grynisen - 4 februari 2008 05:24

Uderbar känsla.... sista måndagen som jag går upp klockan 5.01 :-) Nästa måndag blir det att gå upp runt klockan 7. Vilken känsla :-) Börjar jobba klockan 9 istället för 7...


Det är lite småkallt ute idag.... -1 grad *brrr* Det positiva i det är ju att det inte regnar, och bara det är fantastiskt *ler*


Dagen i övrigt ser ut som en vanlig måndag. Jobbar hela dagen, hämtar barnen och sen hem och vara med dom. Så spännande måndag har jag framför mig :-)

Av Grynisen - 3 februari 2008 20:43

Ahhh vad skönt det är med fotbad. Jättevarmt vatten, fotsalt och olja.... Fötterna blir ju som "pånyttfödda" och det behöver de verkligen...


Jag satte mig och tog ett fotbad när barnen hade lagt sig, tog telefonen och ringde syrran. Sen satt vi och babblade medans fötterna fick sitt... PERFEKT :-)


Nu är det bara insmörjningen, och det tänkte jag fjäska med Micke... mycket skönare när någon annan gör det *mys*

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards