Alla inlägg under februari 2008

Av Grynisen - 14 februari 2008 23:04

Det är en man som man får respekt av... Han är grymt duktig på att laga mat och hans program är helt suveräna. Snacka om humör *HAHA*


Han har massor med restauranger, jag var säker på att det fanns ett fåtal men oj så fel. Bara i England har Gordon 7 stycken, 4 stycken i USA och 4 stycken i övriga världen.


Jag skulle väldigt gärna vilja få äta på hans restaurang nån gång. Se hur det ser och och framför allt hur hans mat smakar. Det är ju säkert en fantastisk upplevelse för smaklökarna!


Jag får väl önska mig en Londonresa, eller jag och Micke kanske ska passa på att åka dit utan barn för att bara rå om varann. Då finns ju chansen att även få äta i lugn och ro *ler* Frågan är ju bara VILKEN av restaurangerna man ska ta då...


Den dagen, den utmaningen :-)


Over and our



Av Grynisen - 14 februari 2008 20:29

Mina glasögon gick sönder häromdagen *suckar* Jag har ju linser det mesta men det är skönt att varva med glasögon!


Jag satt och tittade på en sida på nätet och hittade jättefina glasögon i förrgår. Det var sådana bågar man kunde beställa hem och prova för att sedan skicka tillbaka och beställa komplett med glas om man gillade dom.


Jag beställde hem fyra olika, tre av dom passade jag väldigt bra i, men nu står jag och väger mellan två olika. De passar mig kanon *ler* Jag har tom MMS:at ut bilder till syrran och kompisar för smakråd :-)


Glasögon styr ju så mycket av utseendet, och även om jag inte kommer ha glasögon så ofta på jobbet eller dyligt så vill jag ju inte köpa fel. Emellanåt råkar jag ju ut för ögoninfektioner och då är linser förbjudet. Inte kan jag då gå med halvsnygga bågar ;-)


Nä... jag får testa ett tag till! Så får vi se vad jag kommer fram till

Av Grynisen - 14 februari 2008 17:48

Det funderar jag på att slänga ihop nu. Jag är så sugen på någon wok, och då kan jag ju passa på att fixa så att jag kan ta med mig imorgon oxå.


GOTT GOTT!!!


Till barnen vet jag inte, de ska bara ha lite kvällsmat nu. De vill säkert inte ha det som jag vill ha. Det är alltid olika viljor här men oftast så löser det sig till det bättre!!!



Av Grynisen - 14 februari 2008 12:07

 
 

Alla hjärtans dag...

 

För mig behövs inte en speciell dag för att säga till mina närmaste att jag älskar dom, det vet dom redan :-)



Micke, Whille och Fliz... Ni är mitt allt



Jag älskar er av hela mitt hjärta, idag och förevigt!!!!



Tack för att ni finns!

Av Grynisen - 14 februari 2008 09:28

 

Inga kunder än på jobbet.... lugnet före stormen tro?


Morgonen hemma var lite halvstressig idag, Fliz var jätteseg och tog 20 min på sig att äta lite yougurt och flingor, det gjorde ju att resten av tiden blev ännu mera stressig. Men vi hann, och jag hann :-)


Men som sagt, nu är jag på jobbet. Ska börja läsa lite om tätskickt igen *haha* Det är ju min stora utmaning nu i början, kan jag detta så är jag en väldigt kompetent säljare. Självklart vill jag vara det :-)


Solen skiner över Göteborg... strålande fin dag. Kallt som sjutton, vi hade -4,5 grader när vi åkte hemifrån men solen värmde ändå gott. Det är nackdelen när man är inne på ett kontor.... men jag får ju titta ut istället då ;-)

Av Grynisen - 13 februari 2008 20:57

KANAL 5


KL 21.00


VAR GOD, STÖR EJ!!!!

Av Grynisen - 13 februari 2008 19:08

Jag är på G *ler*


Idag har jag gjort framsteg, ja för det tycker jag att man kan kalla det. Andra arbetsdagen idag och följande känns ok:


  • svara i telefon
  • datasystemet
  • möta kunden i butiken (svåraste)

En kollega till mig tyckte att jag tar stora kliv, han gömde sig för kunderna över en vecka innan han vågade, då han började :-) Så där sträcker jag på mig... Jag kan nästan ingenting men jag kan åtminstonne vägleda kunden mot färg och form. Tätskickt och dyligt är jag INTE säker på, så där måste jag plugga.


Imorgon och varje torsdag är det kurs för alla plattsättare om tätskickt. Så jag tänkte vara med där imorgon för att repitera det jag gick igenom i måndags... En hel vetenskap *phuuu*

Av Grynisen - 13 februari 2008 13:23

Vilken skillnad idag från måndagen. Idag går jag med en kille hela dagen, allt från att möta kunden till datasystemet och massa annat. Det är ju roligt idag :-)


Nu känner jag att det inspirerar mig igen, jag vill lära mig massor och vill vara en grym säljare.


Magkänslan säger idag YES YES YES.... detta är helt rätt :-) Den känslan är riktigt skön!!!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards