Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Grynisen - 7 februari 2009 23:52

Whille har ju haft småfeber hela dagen, lite mer under kvällen. Han somnade redan vid klockan 20 så det märks ju att han inte mår bra.


Han vaknade alldeles nyss, jätteledsen. Nu har han ont i huvudet och 38,5 grader i temp :-( Ska ge honom Ipren nu och sen bädda ner honom i min säng.... känns tryggast att ha en febrig kille hos mig.


Nu har han ännu fler koppor i ansiktet, han ser ut som en finnig tonåring *fnissa*


Sötnos....

Av Grynisen - 7 februari 2009 19:58

Strax, strax kör det igång :-)


Denna gången går startskottet i Göteborg, bästa staden *ler*


Bidragen är följanden:


Nina Söderquist - Tick Tock


Jonathan Fagerlund - Welcome to my life


Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus


Scotts - Jag tror på oss


Emilia - You´re my world


Alcazar - Stay the night


Caroline af Ugglas - Snälla snälla


Marie Serneholt - Disconnect me


Jag har ingen aning om vilka som kommer gå vidare, men en chansning på Marie Serneholt, Shirley Clamp, Scotts och Alcazar... ingen aning vilken ordning!!!!


Vi får se sen om jag hade rätt ;-)


Nu kör vi!!!!!!!

Av Grynisen - 7 februari 2009 18:48

Syns lite i koppor i pannan och lite svagt på kroppen (blixten ljusar upp det en hel del) Men visst syns skillnaden från igår.... Dessutom är det ju 200 st fler än igår *HAHA* Dock syns det mer i verkligheten än på foton!


Mer mönster på ryggen av kopporna, det är mer rött idag än igår. Men även här ljusas kopporna bort rejält av blixten. Mycket fler onda koppor idag, de som gått sönder eller har hårda skorpor som kliar....


Whille har haft lite förhöjd temp idag, ca 37,5 grader. Även lite mer känslig och lätt ledsen. Klådan har även gjort sig erkänd idag.... Men med Tavegyl så har det lugnat sig en del. Får se om vi kör potatismjöl ikväll.

Av Grynisen - 7 februari 2009 09:20

Jag vaknade av att Whille grät imorse runt 7-tiden. Då hade en vattkoppa vid kalsongkanten vid magen rivits sönder i sömnen. Det sved jättemycket så Whille var jätteledsen :-(


Vi gick upp och tittade, såret såg ut att göra jätteont. Det blödde lite och var helt rött. Vi smörjade lite med bedövningssalva, kramades och la oss en stund igen.


Whille kunde inte somna, så vi pratade lite och myste....


Vid halv nio gick jag upp, då hade Whille varit uppe en stund och tittat på tv. Då var det dax för den obligatioriska räkningen *haha* Idag kom vi upp i ett betydligt högre antal.... 248 st och då har vi säkert inte fått med alla *ler* Det kommer fler o fler.... o ändå finns det MASSOR med hud kvar att fylla.


När jag hade vattkoppor runt 10-års åldern så hade jag mer koppor än hud. Det måste ju varit 1000-tals... SHIT!!!


Jaja... ska snart fixa lite frukost till familjen. Vad som händer sen idag vet jag inte, kanske att jag sticker iväg till IKEA själv. Vi hade ju tänkt fixa pysselrummet idag... eller så får det bli nästa helg igen :-(

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards