Alla inlägg den 16 januari 2013

Av Grynisen - 16 januari 2013 20:31

Här går man och oroar sig för magsjuka eller influensa. Fick reda på att det går magsjuka på Edwins dagis idag *urk* Det är ju bara det värsta.....


Men det konstiga i allt detta är att ikväll har vi hittat typ 30-40 upphöjda små blåsor på Whille!?!? Varför det är så konstigt är att Whille hade vattkoppor 2009, och det var mycket koppor. Då slutade vi räkna vid 300 blåsor...


Så varför är han en av de få som fått det igen? Skumt....


Jag får ringa vårdcentralen imorgon och kolla vad de säger och om de vill se honom för att bekräfta det.


Då kan jag väl invänta Edwin inom några veckor oxå. Frågan är om Fliz åker på det oxå, hon hade bara 12 vattkoppor när hon var sjuk 2009...


Fortsättning följer ;-)

Av Grynisen - 16 januari 2013 13:12

Efter en stund i soffan med en kopp grönt te så var det dax, promenad även idag :-)


På med varma kläder, dubbla tights, vindjacka och stickad tröja (har ingen vinterjacka) Till allas förvåning hade jag även på mig mössa idag. Det händer aldrig annars :-) Lånade Fliz mössa, inte vilken mössa som helst utan en sånn där pälsig historia *fnissar*


 

Mössan ser ut som en frisyr *asg* Nästan min hårfärg *hihi*


Det kändes nästan som om jag var ute och "rastade" mössan *skrattar* Är så ovan att ha mössa och med tanke på pälsen runt ansiktet så var det ju nästan ett djur ;-)


Jag gick i rask takt i ungefär 50 minuter. Det var jätteskönt och jag känner av det rejält i mina ben, både från igår och även nu. Bra det :-D Nån kalori borta igen kanske!!!


 

Sverige-leden går tydligen igenom vår lilla by så är ni på långpromenad så kommer ni kanske hit oxå :-)


Solen lyckades komma fram mellan molnen, riktigt härligt. Trots snö och kyla så kändes det jättehärligt, solstrålarna gjorde verkligen promenaden ännu skönare.


 

Mörk bild, men solen bryter sig igenom....


När jag kom hem var jag så varm och svettig. Kläderna och promenaden hade gjort sitt. Av med kläder och igång med lunchen. Idag blev det kycklingkebab med diverse grönsaker och mozzarella.


 


Måste säga att jag mår så jäkla gott. Börjarde ju leva utan socker och massa kolhydrater förra måndagen. Det är som sagt ingen LCHF men jag skippar potatis, pasta och ris. Äter mer protein men inte massor med fett som LCHF innebär. Äter nästan inget bröd, ibland knäckebröd. Inget godis eller några kakor. Det gör verkligen saker med kroppen!!!! Jag känner även att jag har gått ner i vikt :-)


Dock är fredagkväll och lördagen unnardagen. Men det innebär inte att jag vräker i mig allt som jag undviker annars. Men som i lördags blev det två glas Coca Cola  + lite chips på kvällen och en semla på dagen, det var det jag unnade mig.


Jag är inte lika trött längre, det har ju absolut med sockret att göra!!!


Nästa söndag är det dax för mätning och vägning (ja jag ska faktiskt väga mig, mest för att ha koll på om jag går ner något) Ser fram emot det och jag HOPPAS verkligen det har hänt något.... *ler* Behöver inte vara mycket, men bara så jag ser att det går åt rätt håll!



Av Grynisen - 16 januari 2013 09:38

Idag väcktes vi redan vid kl 5.20 då den snälla plogtraktorn körde runt här i området. Det kändes som han nästan var inne i sovrummet emellanåt *hmmmm* Edwin satte sig i sängen, "Traktor mamma" och var jätteglad... Kan inte påstå att jag kände samma glädje!!!


Väckte Whille och Fliz vid klockan 7. Idag hade de bestämt att äta frukost i skolan så de skulle bara klä på sig. Whille var ändå så hungrig så en macka och lite varm choklad fick slinka ner i magen.


Micke stack iväg kvart över sju, och stora barnen vid halv åtta. Sen var det bara jag och Edwin kvar hemma.....


Jag gjorde smoothie till frukost. Tog vaniljyogurt, frysta björnbär och fryst mango. Det blev jättegott :-)


 


Edwin älskar smoothie och var så nöjd när han fick det och smörgås :-) Både nyttigt och jättegott!!!


 


Efter frukost så fixade vi iordning oss. Sen gick vi ut i kylan, idag på morgonen var det ca -9 grader och krispigt ute. Friskt och härligt!!!


 

Edwin på dagisgården, obligatoriska ryggsäcken med bilar är alltid med :-)


 

♥ Min älskade busunge ♥



Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards