Direktlänk till inlägg 9 februari 2009
Måste skryta lite, jag är ju inte av den karaktären normalt sett, men ibland får det ske undantag :-)
Vi i familjen älskar ju thaimat, alla utan Whille då som är för feg för nya smaker. I november så stängde vårt favvoställe där vi alltid köpte thaimat. Så sen dess har det inte blivit någon sådan god mat för att det är för långt att åka iväg och köpa.
När jag handlade häromdagen så köpte jag Mrs Cheng Panengcurry, färdig grytbas för att koka ihop med t ex kyckling. Så idag när jag kom hem från jobbet så skivade jag morotsslantar i tunna skivor, vitkål i 2x2cm stolekar (blad för blad), små broccollibuketter och tunnar skivor av kycklingfilé.
Dessa ingredienser fräste jag i olja för att sedan låta det sjuda i vatten några minuter. Därefter hällde jag på Mrs Cheng´s Panengcurry och lät det sedan sjuda vidare en stund till....
JÄKLAR VAD GOTT DET BLEV :-)
Det luktade Thailand, och det ser precis ut som maten som vi brukar köpa från Thai Take Away!!!
Bästa betyget fick jag av Fliz:
- Mamma, nu behöver vi aldrig köpa thaimat mera, för din mat smakar ännu bättre än den som vi köpte...
Bättre betyg än så kan man ju knappast få *ler*
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|