Alla inlägg under november 2008

Av Grynisen - 9 november 2008 16:29

Ja det är verkligen jättemycket höst ute.... Idag har det blåst och regnat, men temperaturen har varit runt +8 grader så det är inte speciellt kallt iaf.


Morgonen började med Fars Dag firande för Micke. Barnen hade gömt presenterna så Micke skulle få leta, men han hittade de nästan med en gång. Presenterna låg under handfatsskåpet inne i badrummet!


Whille gav sin pappa goda tryfflar från Åre Choklad. Det var tre olika strutar, Chilitryffel, Getmesetryffel och Ljus Chokladtryffel. Micke som är en godisätare och framför allt chokladälskare blev jätteglad och har tänkt provsmaka tryfflarna tillsammans med ett glas vin ikväll ;-)


Av Fliz blev det Beckham Signature for Him, en parfym som luktar JÄTTEGOTT :-)


Efter lite mysmorgon med presenter och frukost åkte vi till Freebandyträningen. Whille var jätteblyg och ville inte alls träna. Så vi tittade och Whille smygtränade lite. Två timmar senare och inget tränande så var det slut, då brast det för Whille. Jätteledsen och förtvivlad för att han inte hunnit träna. Vi förklarade att vi åker dit på söndag igen, men för stunden var det inget som tröstade....


Vi åkte till Frölunda Torg och tittade lite. Whille hittade snygga Heelys som han vill ha, men självklart var han för snål för att köpa de själv. Nu när han har tjänat ihop massor med pengar så vill han hellre fortsätta samla än att slösa pengarna *HAHA* Dock fick han köpt lite Gogos av den nya typen som kommit... Fliz köpte sig lite Pet Shops (igen)


Därefter lite småstrosande i affärerna innan vi åkte hemåt igen.


Nu har jag röjt i Fliz rum, rensat gamla leksaker och vi har även plockat bort hennes Micki-spis som hon inte vill ha längre (Blocket nästa)


En välförtjänt filmstund har vi nu, Tarzan 2 är på DVDn och vi alla sitter i storarummet och latar oss :-) Perfekt söndagseftermiddag och kväll!!!

Av Grynisen - 8 november 2008 22:52

Jag har precis tittat på det första avsnittet på webben. Shit, vilken gripande serie.... Det knyter sig inom mig, fyfan för att få en dödsdom. Vidrigt...


Självklart tänker jag mig in i situtionen så gott som det går. Den känslan gör ju mig helt totalt livrädd. Tänk att dö ifrån mina barn... Det får ju bara inte hända. Mina barn, jag kan inte vara utan mina barn och de kan inte vara utan mig, deras mamma...


Usch... hemska tanke!!!


Jag har svårt att hitta ord... väldigt svårt känner jag....

Av Grynisen - 8 november 2008 20:44

Jag har precis spanat inne på Ellos en stund, där finns det lite snyggt att shoppa till mig. Dessutom får man 30% rabatt på sitt köp, det är trevligt.


Gillar även H&M, fina kläder till barnen där. Funderar på att köpa deras julaftonskläder där. Förra året gjorde jag det och kläderna var jättefina. Men vi får se som sagt....


Jag funderar lite på att surfshoppa lite när barnen har somnat. Micke är ju inte hemma så jag måste ju underhålla mig själv *HAHA*


Återkommer med mer info sen ;-)

Av Grynisen - 8 november 2008 16:36

Vi åkte iväg vid lunch mot Vattenpalatset. Barnen var sugna på att bada, och vi hade inget planerat!!!


När vi kom till Vattenpalatset var det inte alls mycket folk, jätteskönt! Men en timme senare hade det säkert tredubblats... Massor med skrik och gap, ungar som grät och föräldrar som ropade på sina barn. Snacka om ljudnivå :-)


Fliz vågade åka vattenrutchkanan själv idag *ler* Det är första gången!!! Kändes jätteskönt att hon vågade, det stärkte nog henne en del. Dessutom slapp jag åka med, vattnet var ju ganska kallt *brrr* Jag höll mig i Champagne-poolen, där är det 35 grader, underbart.


Vi hade med oss bullar, pepparkakor och festis. Det är ju så jäkla dyrt att handla där så vi brukar alltid ta med oss.


Efter badet åkte vi och köpte lördagsgodis. Sen snabbt hem för lite middag för klockan 16 var det dax för kalas för Fliz. Där är hon nu och ska inte hämtas förän klockan 18.30


Av Grynisen - 8 november 2008 10:54

Idag är det min sista lediga lördag på ett bra tag, nästa lördag börjar vi med helgöppet på jobbet! Men det ska bli roligt ändå att jobba helgerna, det är ju bara fram till jul. Dessutom riktigt bra betalt *ler* Det tackar jag inte nej till iaf... Vi har ju även fått välja själva hur vi vill jobba, kanon faktiskt!!!


Idag blir det familjedag, vi ska hitta på lite saker, köpa lördagsgodis och lite annat. Fliz är även bjuden på kalas men hon vet fortfarande inte om hon vill gå. Hon är tyvärr lite ur balans... Hon har varit det i några dagar nu :-( Men vi sa att vi går dit och lämnar presenten iaf, så får hon välja hur hon ska göra därefter!!!


Ikväll ska Micke iväg på nån kampssportstävling i Göteborg med en del kompisar. Det blir kul för honom, och mer mys för mig och barnen ;-)



Av Grynisen - 7 november 2008 22:42

Men liten omvänd ordning blev det. Först, självklart, somnade Whille :-) därefter slog Fliz ihop sina små blåa och nu efter klockan 22 så somnade även Micke!


Så nu sitter jag här i soffan, precis som jag visste, tyst, lugnt, ensamt men skönt...


Jag tror nog att jag går och lägger mig snart oxå...


Av Grynisen - 7 november 2008 19:43

Min bästa kompis pappa somnade in imorse...


En kamp om att få leva är över...


Omgiven av sin familj, så kärleksfullt, lämnade han detta liv...


Sov gott...

Av Grynisen - 7 november 2008 17:30

Så är det helg igen, en hel vecka har gått, turbulent i vanlig ordning men både igår och idag lugnare (än så länge)


Barnen sitter och ligger i soffan, njuter oxå av att få vara lediga i två dagar.


Middag idag? Nä... orkar inte!!! Fliz har precis bett om yogurt och Havrekuddar, längre än så kommer vi nog inte i middagsväg idag. Vi alla är ganska sega och trötta.


Kvällen blir i IDOLS tecken som vanligt.... Popcorn, godis och läsk kommer stå på bordet. Den som somnar först är Whille, sen Micke och sist Fliz *ler* Sen kommer jag sitta själv och njuta av lugnet medans alla sover i soffan *HAHA*


Tur att man redan vet hur kvällen ska bli ;-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards