Alla inlägg under november 2007

Av Grynisen - 17 november 2007 21:28

Nu har jag precis lagt ihop tårtan så den ska bli god tills imorgon. Fyllningen är ett lager med jordgubbssylt och ett lager med banan/grädde... Brukar bli kanon... standard *ler*


Imorgon blir det lite mera bakning. Tänkte göra en kladdkaka, kompensera Whille lite eftersom han inte gillar tårta. Sen även en banankaka... det brukar bli succé *HAHA*


Barnen har precis lagt sig, så nu är det dax att slå in Flizans paket. Imorgon är det ju den stora dagen *ler*

Av Grynisen - 17 november 2007 17:57

Smaken är fantastisk... ganska kryddig men otroligt god.


Micke fick det här vinet av en kund, han rekommenderade det varmt. Trist bara att det inte finns att köpa i Sverigen :-( Men en tripp till Tyskland så får vi bunkra en del :-)


Nu håller jag på att förbereda för själva födelsedagen som är imorgon. Tårtbotten är bakad, står nu och svalnar. Sen ska den skäras jäms med för att få i en bananfyllning och en jordgubbsfyllning.


Fliz har ju beställt "Dumletårta med marsipan-rosor" på *ler*, fem stycken rosor ska det vara eftersom hon fyller fem år :-) Det blir rosa rosor med gröna blad... de kommer jag göra själv!


Nu ska jag fortsätta njuta av mitt vin... och den kommande lördagskvällen

Av Grynisen - 17 november 2007 16:10

Vi blev attackerade av läskiga men söta häxor kl 12 idag... Då kom en del av Felizias kompisar för att gratta henne på sin födelsedag!


Flizan som häxa, men med rosa inslag, en hemskt söt häxa *ler*


Whille drar igång musik och imponerar på tjejerna...


Pannkakorna var ju självklart gröna, gott och läskigt!!!


Självklart ficka Fliz massor med roliga saker, så nu längtar hon vidare tills imorgon så hon får öppna ännu mera paket :-)

Av Grynisen - 17 november 2007 10:01

Sen har vi massor med läskiga barn hemma hos oss *HAHA*


Whille och Fliz har tjatat sen kl 7.30 om kalaset... om de gröna pannkakorna och om svarta ballonger :-) De ser fram emot kalas... Vi vuxna ser fram emot när alla barn har gått hem *asg* Nejdå... men visst kommer det bli full fart och livat här hemma.


Fliz ska vara häxa idag, Whille ska vara lite av döden vampyr och liemannen tror jag *ler* Han vet inte själv... han ska se läskig ut, det är kravet!


Nu får jag fixa vidare :-)

Av Grynisen - 16 november 2007 23:11

Imorgon kommer Flizans kompisar hit, då är det "läskigt kalas" som gäller :-) Fliz är lite inspirerad av Halloween så därför ska det vara lite läskigt.


Nu är godispåsarna klara, jag sitter just nu och tittar efter lekar som vi kan göra... men det är ganska svårt att hitta nått enkelt och bra som passar 5-6 åringar... Vi får väl se vad det blir!


Maten kommer vara "gröna pannkakor", lite lagom äckligt HAHA! Till det serveras blod (jordgubbssylt i flaska) och grön saft! Efterrätten kommer vara glass med maräng, chokladsås och strössel, allt efter varje barns val!


Det kommer säkert bli ett bra kalas!

Av Grynisen - 16 november 2007 21:49

Så hade Whille sagt *haha* DANIEL ÄGER!!!!


Jag tycker verkligen Daniel är grym... Hans framförande idag var jättebra, otroligt bra närvaro och att han "ÄGER" det han gör *ler* Han är en vinnare... så är det bara.


Jag tyckte att Amandas framförande oxå var jättebra... hon är duktig och visar verkligen "var skåpet ska stå" ;-) Hon kör sin grej vilket hon gjorde väldigt bra idag!!!


Likaså Marie.... hon är en stjärna... Det lyser om henne och hon har en väldigt bra röst!!!


Sen på slutet, "Grabbarna Grus".... nja... Inga höjdare... Mattias och Andreas, nä... Andreas åker pga osäkerheten och stelheten... Inga fler chanser för honom.

Av Grynisen - 16 november 2007 19:37

Då är det dax igen.... fredag och IDOL :-)


Jag har inte lyssnat på bidragen, så jag vet inte alls vem som är bra eller dålig. Läste lite vad som skrevs på Aftonbladet om Daniel. Han gjorde låten  California dreamin/The mamas and the papas. Den fick riktigt bra betyg, han gjorde sin egen grej av den.


Även Amanda fick ett bra betyg med Suspicious minds/Elvis ... mest för att hon alltid gör sin egen grej.


Min chansning redan nu på vem som åker tror jag är Mattias. Det grundar jag på att han har hängt löst nästan varje fredag, han märker inte ut sig, är ganska tråkig i sitt framförande. Synd ändå tycker jag.... gillar hans röst!


Nåja... Topplacering tror jag fortfarande så här :-)


1. Daniel

2. Marie

3. Amanda


Sen får vi se om det stämmer.... det är ju bara fyra veckor kvar!

Av Grynisen - 16 november 2007 17:08

Mer än så orkade vi inte anstränga oss...


Jag mötte upp Micke efter mitt jobb, vi åkte direkt till dagis och skola för att hämta barnen. Där efter hem snabbt, Micke vill äta och jag skulle byta om. Sen har vi varit iväg... affär efter affär...


När vi väl var klara så kände vi bara att näääääe... beställa mat idag... orkar inget annat :-)


Så nu sitter vi här hemma, mätta och nöjda... småladdade för fredagsmyskväll!!!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards